Gå til sidens hovedinnhold

Fikk 10.000 kroner: – Dette er mye penger for oss!

– Det er hyggelig at banken tenker på oss.

Jubelen sto i taket da hovedsponsor Høland og Setskog Sparebank dukket opp med 10.000 uannonserte kroner i gave til Setskog skytterlag.

– Dette kom som en stor overraskelse på oss. Å få en sånn sjekk i tillegg til sponsormidlene banken raust bidrar med hvert år, var veldig fint. Det er hyggelig at banken tenker på oss, sier kasserer Johnny Ringsby i Setskog skytterlag.

Han presiserer at skytterlaget ikke har lidd noe økonomisk tap å snakke om under koronakrisa.

– Det blir likevel god bruk for pengene. Vi kjøper inn premier for 10.000 kroner i året. Nå slipper vi å tenke på den kostnaden. Det er viktig å tenke rekruttering. Nå er det våpen i de fleste hus i bygda her, og barn er nysgjerrige. Vi tilbyr en sport der de kan lære seg forsvarlig bruk av våpen under kyndig veiledning. Slik det ser ut med myndighetenes retningslinjer kan vi kjøre sesongen som normalt herfra og utover høsten. Vi har merket litt mindre elgjegere på treningene, siden myndighetene bestemte at fjorårets godkjenning gjelder også i år, men jeg vil oppfordre jegerne til å holde ferdighetene i hevd og ta en tur på skytterbanen før jakta også, avslutter Ringsby.

Kommentarer til denne saken