Gå til sidens hovedinnhold

Jan stemmer Ap

Ordføreren har tatt Indre Akershus Blads partitest

Artikkelen er over 5 år gammel

BJØRKELANGEN: Det er kanskje ingen stor overraskelse, men ordfører Jan Mærli ble rådet til å stemme Ap da han gjennomførte Velgerhjelpen på www.indre.no.

– Ja, det ble Arbeiderpartiet. Heldigvis, sier Aurskog-Hølands ordfører Jan Mærli.

Også du kan gjøre som ordføreren, og få et hint om hvilket parti du burde gi din stemme ved høstens valg. Velgerhjelpen på www.indre.no er bare noen klikk unna.

– Den kan sikkert gi en liten pekepinn, og det viktigste er at alle stemmer ved valget i høst, mener ordføreren.

Indre Akershus Blad har stilt en rekke spørsmål til partiene som stiller til valg i Aurskog-Høland, Sørum, Fet og Rømskog 14. september.

Gjennom å teste ut Velgerhjelpen til Indre Akershus Blad kan du svare på de samme spørsmålene som vi har stilt lokalpolitikerne, og se hvilke partier som er mest enige med deg i forhold til dine svar.

Velgerhjelpen inneholder både spørsmål om grunnskole, SFO og eldreomsorg, samt lokale spørsmål knyttet til Aurskog-Høland, Sørum, Fet eller Rømskog – avhengig av hvilken kommune du bor i. Velger du Aurskog-Høland får du blant annet spørsmål om svømmebasseng, eiendomsskatt og penger til frivillige lag og foreninger.

Redaktør Arne Henrik Vestreng i Indre Akershus Blad håper mange vil ta partitempen.

– Velgerhjelpen er selvfølgelig ikke 100 prosent eksakt, men den kan være en hjelp til dem som er i tvil. De som allerede har bestemt seg kan også ha moro av å se resultatet av testen, mener Vestreng.

Kommentarer til denne saken