– Skal feire Fetsund

Feirer Fetsund: Kai Shakesby og Morgan Klingvall håper mange kommer å feire Fetsund den 26. mai.Foto: Mike hillingseter

Feirer Fetsund: Kai Shakesby og Morgan Klingvall håper mange kommer å feire Fetsund den 26. mai.Foto: Mike hillingseter

Artikkelen er over 1 år gammel

FETSUND: Gratiskonsert med Sandra Lyng, hundeshow og Fetmesterskapet i pølsespising. Alt dette kan du oppleve på Fetdagen, den 26. mai.

DEL

Da Kai Shakesby la merke til at andre kommuner feiret seg selv med store fester, ønsket han å gjøre det samme i Fetsund. Med seg fikk han Morgan Klingvall som eier Gulating i Fetsund.

LES OGSÅ: Har fått nok av festbråk og forsøpling ved populær badeplass

– Jeg tenkte at når andre kommuner rundt oss klarer å få til et ordentlig arrangement, måtte vi ha det her også. Jeg tok kontakt med Morgan på Gulating, og fikk med han. Og så fikk vi med mange lokale bedrifter. Vi skal feire Fetsund skikkelig, sier Shakesby til Indre Akershus Blad.

En dag for alle

Karene har tenkt på alle når de har planlagt dagen. Her er det noe for alle aldersgrupper.

– Det vil være et stort hoppeslott her, ansiktsmaling, øltelt, matservering, karuseller, og det blir også et rullatorløp i gata. Vi ønsket at alle skal komme med familien sin og oppleve alt som Fetsund har å by på. Det blir en gratiskonsert med Sandra Lyng, og på kvelden opptrer Trell, Elvarheim og Erkerival og i ølteltet.

Det har vært viktig for Kai og Morgan at det skal være fokus på lokale bedrifter.

Håper å utvide neste år

– Vi har prøvd å holde alt innenfor Fetsund. Bedrifter og folk fra Fetsund skal viser hva de tilbyr. Fet-ordfører John Harry Skoglund åpner showet og det vil være aktivitet hele dagen. Vi ønsker å få fram at man må bruke det man har i Fetsund og ikke reise til Lillestrøm eller Oslo, når man har det man trenger her lokalt, konstaterer karene.

Det er Gulating Fetsund og Reiseevent som står bak Fetdagen. Hvis alt går bra i år, håper de å kunne feire i to dager til neste år.

Artikkeltags