Stjernedryss i Fetsund

KLARE FOR HJERTEROMFESTIVALEN: Stina Stenerud & Her Soul Replacement.

KLARE FOR HJERTEROMFESTIVALEN: Stina Stenerud & Her Soul Replacement.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

FETSUND: 26. - 28. mai er det duket for storinnrykk av store artister til Fethallen. Anledningen er Erik Musums nye hjertebarn Hjerteromfestivalen.

DEL

Torsdag 26. mai kommer Sandra Lyng med fullt band og oppvarmere. Her blir det også lokale ungdommer med musikk-, sang- og danseinnslag.

Fredag 27. mai kommer Ole Paus. Oppvarmer er Fets svar på Cornelis Vreeswijk, nemlig Paul Wagnberg fra Enebakkneset.

Lørdag 28. mai blir det soulaften med Reidun Sæther trio, Stina Stenerud & Her Soul Replacement og The Charity Crew i Fethallen.

Stenerud er fra Fetsund, og soulartisten er aktiv som aldri før på konsertfronten.

Charity Crew er trommis Musums eget band, som har deltatt på en rekke veldedige arrangement de siste årene.

Samarbeider

I samarbeid med Fet Kultur gjennom Flomdager, og Fet Idrettslag, skal det samles inn penger for å styrke det lokale idrettstilbudet i Fet.

– Ambisjonen er for eksempel å gjøre noe for de flyktningene som nå kommer til å bosette seg i Fet, samt at det skal støtte fire-fem gode prosjekter i Ghana Kenya, Kambodsja, Zimbabwe og Uganda, forteller primus motor Erik Musum.

Hjerteromfestivalen har som mål å ende med et overskudd på 350-400.000 kroner, hvor cirka 100-150.000 kroner skal brukes lokalt og omtrent 200.000 kroner skal gå til de internasjonale prosjektene.

– Det er viktig å understreke at dette er en festival vi ønsker skal være et årlig arrangement i Fet. Det skal være det viktigste kulturarrangementet i Fet, som alltid skal gi deler av overskuddet tilbake til lokalmiljøet, avslutter Musum.

Artikkeltags