Forrige gang ble det en suksess, nå inviteres det til ny næringsfrokost

Tar tak: Leder Per Mathisen i Fet Næringsforening inviterer til frokostmøte.

Tar tak: Leder Per Mathisen i Fet Næringsforening inviterer til frokostmøte.

Fet Næringsforening og Trøgstad Sparebank gjentar suksessen i Eika Fet Arena.

DEL

29. mai slår igjen Fet Næringsforening og Trøgstad Sparebank på stortromma. Da arrangeres det igjen næringsfrokost i Eika Fet Arena.

Første gang partene samarbeidet om næringsfrokost, i november 2018, var det fullt hus og mange positive tilbakemeldinger.

– Vår intensjon er å skape en møtearena for de som driver næring i Fet kommune, ofte bare i selskap med seg selv eller et par andre. Ved å møte andre, enten det er kolleger eller folk i helt andre bransjer, håper vi at vi kan bidra til å bygge relasjoner og stimulere til et godt lokalt samarbeid, sier leder Per Mathisen i Fet Næringsforening.

Ordføreren kommer

– Vi starter dagen med en synliggjøring av hvilken rolle næringsforeningen har i lokalmiljøet og hvilket arbeid som legges ned. Deretter skal vi stifte bekjentskap med to sentrale personer i den nye storkommunen, nemlig næringssjef Maria Hoff Aanes og Siri Kielland som blir direktør for kultur, miljø og samfunn. De vil presentere sine visjoner og tanker rundt fremtidens næringsutvikling i vår region, forteller Mathisen.

Ståle Maldum vil gi deltagerne en kort presentasjon av medlemsbedriften Infinitum, som også er en stor aktør i Fet med mange spennende prosjekter.

– Avslutningsvis vil ordfører John Harry Skoglund snakke om tematikken rundt næringsutvikling ned på det lokale og nære i Fet, med fokus på kommuneplanen. Bli med, oppfordrer Per Mathisen.

Artikkeltags