Gå til sidens hovedinnhold

Terrasse for alle pengene i åsen

Artikkelen er over 6 år gammel

BJØRKELANGEN: I oktober er det planlagt å sette spaden i jorda for første byggetrinn i Festnings-åsen Terrasse. Og – ja – det er romslig med terrasseplass.

Det er planlagt tre blokker med 12 leiligheter i hver i Festningsåsen Terrasse.

De nevnte terrassene kommer fra 22 til 60 kvadratmeter.

– Her blir det rikelig med tumleplass i et solrikt miljø med en flott utsikt, sier selger Espen Skjermo Slorafoss i Håøj Eiendom, som er utbygger.

Prosjektet har blitt omtegnet fra de opprinnelige planene, slik at alle leilighetene nå har fått terrasse vendt mot Bjørkelangen sentrum. Slorafoss forteller at omprosjekteringen har blitt tatt imot positivt i markedet, og at det allerede er solgt fem leiligheter.

Det er folk fra Aurskog-Høland som har kjøpt de leilighetene som er solgt til nå.

Det er alt fra førstegangsetablerere til voksne mennesker som kommer flyttende fra eneboliger.

– Vi erfarer at det er mange som ønsker seg et enklere liv uten snømåking og plenklipping, slik at de kan bruke fritiden på hobbyer og venner framfor hagearbeid, slår selgeren fast.

I tillegg er det mange som faller for beliggenheten.

– Her kan man nyte utsikten fra terrassen på solrike sommerdager, eller man kan snøre på seg skoene og gå rett ut i de fine turområdene som nærområdet byr på, sier selgeren.

Slorafoss forteller at Håøj Eiendom blir hyppig kontaktet av interessenter som ikke bor i kommunen, men som er på utkikk etter leilighet på Bjørkelangen.

– Dette kan vi takke sentrumsutviklingen for. I dag finner man det meste man trenger av forretninger og servicetilbud på Bjørkelangen, og man kommer seg raskt til større byer med bil eller buss.

Størrelsen på leilighetene vil variere fra 70 til 131 kvadratmeter og prisene er fra 2.590.000  til 4.650.000 kroner.

Leilighetene vil ha ett til tre soverom, og noen av leilighetene vil ha to bad og separat vaskerom.

Det vil være felles garasjekjeller og heis i bygget.

Det første spataket for byggingen av det første trinnet i Festningsåsen Terrasse er planlagt i oktober. Bygget vil da stå ferdig i august/september 2016.

– Når byggeprosessen starter, vil det erfaringsvis bli enda større etterspørsel. Vi har tro på å selge ut prosjektet innen rimelig tid, avslutter Espen Skjermo Slorafoss.

Kommentarer til denne saken