Trommeslager Glenn-Erik Sandbekkbråten i tungrockbandet Wildnite var en lykkelig mann søndag, etter at bandet hans ble stemt fram til å varme opp for selveste Wig Wam i Lørenskog hus torsdag 23. mars.

Wig Wam la ut denne meldinga på sin Facebook-side tidligere i uka:

«Hvilket band skal varme opp for WIG WAM på Lørenskog hus torsdag 23.Mars??? WIG WAM har personlig valgt ut 3 kandidater. Stem på din favoritt. Stemmingen avsluttes Søndag 12.mars kl.12:00. Bandet med flest stemmer blir WIG WAM’s support act 23. mars. Ett av oppvarmingsbandene på den Norske «Out Of The Dark» turneen vinner innspilling av singel i Spoon Bay Studio med Wig Wams Trond Holter som produsent».

Kandidatene som Wildnite konkurrerte mot var Suicide Bombers og Stan Sylvander.

Wildnite, som har medlemmer fra Aurskog, Søndre Høland og Fetsund, fikk 2.324 av de 4.543 stemmene som ble avlagt, noe som utgjør 51 prosent.

– Dette blir skikkelig fett. Vi er overveldet etter å ha vunnet avstemmingen. Gutta i Wig Wam har vært guder og helter for oss siden vi var smågutter. Vi så at de andre artistene mobiliserte på Facebook, dermed oppfordret vi våre tilhengere til å stemme også, og folk responderte i hopetall, forteller Sandbekkbråten.

Fikk et problem

Aurskogingen fikk dog et lite problem.

Han er hyret inn som trommis til Blaker Ungdomslags Teatergruppe (BULT), og laget har forestilling på Bruvollen den aktuelle datoen.

– Jeg ble skikkelig stressa. Etter å ha fått litt hjelp av en bekjent fikk vi tak i en vikar, en jazztrommeslager som er veldig dyktig. Han stiller for BULT denne kvelden, opplyser en lettet Sandbekkbråten.

Nå gleder han seg til å møte idolene sine på Lørenskog.

– Jeg har møtt Åge Sten Nilsen flere ganger tidligere, men ikke de andre medlemmene. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Dette blir noe av det største for Wildnite noensinne. Oppvarmingsjobben er også et fint utstillingsvindu. En kan jo alltids håpe det er noen talentspeidere i salen. Vi gleder oss uansett skikkelig, avslutter Glenn-Erik Sandbekkbråten.