15-åringene fra Bjørkelangen begynte samtidig i klubben, og debuterte begge på G15-landslaget tidligere i år.

Duoen er også tatt ut til nye landskamper i starten av oktober, begge spilles mot Sverige i Stryn.

Nå har også begge stortalentene signert på en tre år lang proffkontrakt med Lillestrøm. Det melder lsk.no torsdag formiddag.

– Det føles deilig. Det er en stor drøm som går i oppfyllelse. Det er også gøy at vi i år både har debutert sammen for Norge og signert proffkontrakt med LSK, sier Even Caspersen Knudsen til klubbens nettside.

– Det betyr veldig mye for meg. LSK har vært i hjertet mitt hele tiden, så det er veldig stort, sier Daniel Skaarud.

– Helt nydelig

Klubben skryter av duoen.

– Helt nydelig. Det er to store talenter fra en veldig god generasjon i LSK, og vi har et stort håp om at enda flere vil følge etter. Daniel og Even har jobbet hardt i mange år, og fortjener dette. Gratulerer til begge to, sier Toni Ordinas, som er sjef for LSK-akademiet.

Guttene gikk samtidig fra Bjørkelangen Sportsforening til Lillestrøm Sportsklubb i niårsalderen.

– Fra de spilte på Løve-laget som ble trent av Arne Erlandsen i sin tid, så har det blitt tur-retur Bjørkelangen i hvert fall fem ganger i uka. Så det har blitt litt kjøring. Men de har vært flinke til å sove og lade batteriene i bilen, det er jo fire mil hver vei, forteller pappa Kenneth Knudsen.

– Så har de tatt litt buss også etter at de ble eldre, skyter mamma Cecilie inn.

Flytter til Lillestrøm

Foreldrene er selvsagt også stolte over at de to kameratene har signert på sine første proffkontrakter. Fra og med neste høst begynner de på Wang Toppidrett Romerike og flytter sammen til Lillestrøm.

– Det blir litt uvant å bo alene, men jeg tror det skal gå bra, sier Even Caspersen Knudsen.

– Vi ble kjent med hverandre i barnehagen da vi var fire-fem år, og det er veldig gøy at vi har fulgt hverandre siden. Drømmen er å spille sammen for LSK ute på Åråsen-matta, forteller Daniel.

Agent Atta Aneke er rådgiver for begge, og er mektig imponert over jobben de to ungguttene og familiene har lagt ned så langt.

– Det er to flotte og veldig talentfulle spillere som har alle muligheter foran seg. Nå begynner den virkelig harde jobben, sier Aneke.

PS! Daniel Skaarud er for øvrig med i troppen når juniorlaget til LSK møter Ulf Sandnes i NM-kvartfinale torsdag. Kampen fra LSK-hallen sendes på Direktesport med kampstart klokken 17.00. Hoveddommer i kampen er for øvrig Robert Krolikowski fra Aurskog/Finstadbru SK.