Stafetten, som er for elevene i 6. til 9. klasse, startet i 1993 gjennom et samarbeid mellom Norges friidrettsforbund og Tine. Siden har den vært en årlig aktivitet frem til koronaen satte stopper i 2020 og 2021.

– Kjempedeilig, sa Turid Dahlum Nilsen ved Bjørkelangen videregående skole som sammen med AHF har stått for arrangementet på AHF-banen siden starten.

Som vanlig var det andreårselevene ved skolens idrettslinje sto for avviklingen under ledelse av Dahlum Nilsen og AHFs Stein Lier.

– Dette varmer et friidrettshjerte, sa Turid Dahlum Nilsen da hun kunne titte ut over det yrende livet de 300 elevene skapte, både med heiagjenger med plakater og de friske duellene ute på banen. Gråværet og truende regnskyer la heller ingen demper på arrangementet.

I tillegg til de respektive vinnerlagene i hver klasse, ble også årets heiagjeng scoret. Den hedersbevisningen tok Løken skole med seg hjem.

– En ny vellykket Tine-stafett. Jeg er stolt over de flinke idrettselevene mine som gjennomførte arrangøroppgaven kjempebra..Vi har fått hyggelige tilbakemeldinger fra flere av skolene som takker for et vellykket arrangement. Det er hyggelig, sier Turid Dahlum Nilsen.