Foreningens nye tilholdssted er nå den gamle smia til Bjørklund ut mot Tønnebergveien. Her i smia holder også Bygdetunets venners smiegruppe til. Selv om lokalet ikke er så stort, er det plass til både ivrige entusiaster, ambolter, maskiner og traktorer. Dreiebenk og annet verktøy er på plass. Det samme er en Case traktor fra 1937 og en David Brown traktor fra 50-tallet. Foreningen har også fortsatt sin flotte Borgward lastebil, som ofte er å se som blikkfang på treff og arrangementer.

Tirsdager er fast møte- og mekkekveld. I den delen av smia hvor traktorene står mekkes det jevnt og trutt, samt traktes kaffe og stekes vafler. I selve smia er det en felles kaffekrok for både gammelteknisk forening og smiegruppa.

Aurskog-Høland Gammelteknisk Forening ble stiftet i 2003, og nærmer seg nå et 20-års jubileum. Aktiviteten har variert fra år til år. Foreningen dro i mange år i gang en helg med både veterantreff og bryggedans på Skulerud. Nå er foreningen blant dem som sørger for at Aurskog-Høland bygdetun klarer å gjennomføre Motorhistorisk høstfest, samt ordner opp når gråtassen Putre Godlynt oppe på lekeplassen på Bygdetunet trenger stell.

Foreningen har nå i overkant av 40 medlemmer. Og denne gjengen har ikke minst et unikt kunnskapsnivå.

– Det er plass til flere, enes gruppa.