Deltok i årets nordligste race: Emil snuser på bronsen

NY PALLPLASS: Emil Heyerdahl sikret tredjeplass i den andre finalen i Porsche Carrera Cup Scandinavian Approved-klassen. Han hadde litt stang ut både i kvalifisering og i finale nummer 1. Foto: Racefoto.se.

NY PALLPLASS: Emil Heyerdahl sikret tredjeplass i den andre finalen i Porsche Carrera Cup Scandinavian Approved-klassen. Han hadde litt stang ut både i kvalifisering og i finale nummer 1. Foto: Racefoto.se. Foto:

Ny pallplass til Heyerdahl.

DEL

Emil Heyerdahl kjørte inn til en femteplass i approved cupen i første finale og tredjeplass i andre finale P11 totalt etter at årets nordligste race i Formula Nordic og Porsche Carrera Cup Scandinavian var unnagjort.

Etter helgens resultater ligger Heyerdahl på en fjerdeplass i klassen kun ett poeng bak tredjeplassen som Heyerdahl hadde før løpene på Driving Arena i Skellefteå.

Gjennom alle testene var Emil helt i toppen i approved-klassen og til og med raskest.

Under kvalifiseringen og race 1 ble det litt stang ut.

– For min del har helgen vist at vi har fart til å kjempe helt i toppen. Men med litt stang ut på kvalifiseringen som gjorde utgangspunktet vanskeligere å kjempe i toppen fra 14. startrute. Vi fikk også en tjuvstart og ble påkjørt bakfra i race 1, noe jeg tapte nesten en runde på. Jeg er fornøyd med kjøringen etter dette. Vi tar igjen det bakerste feltet, men selvfølgelig var hele løpet ødelagt. I andre finalen gikk ting mye bedre for oss. Jeg fikk en god start fra 14. startspor og begynte å jakte posisjoner. Men med flere runder bak Safty Car ble det for få runder å kjøre seg ytterligere opp, forteller Heyerdahl, som forteller at han allerede har startet forberedelsene til høstsesongen.

Artikkeltags