Eldre mann kjørte av veien

SINGELULYKKE: Politiet kan opplyse om at ingen andre enn føreren av bilen var involvert i ulykken. Airbagen ble utløst og bilen fikk noe materielle skader.

SINGELULYKKE: Politiet kan opplyse om at ingen andre enn føreren av bilen var involvert i ulykken. Airbagen ble utløst og bilen fikk noe materielle skader. Foto:

Politiet har ingen mistanke om at sjåføren var ruspåvirket.

DEL

– Sjåføren puster greit og blir sjekket ut av ambulanse på stedet.

Det sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Jan-André Delbeck, etter et trafikkuhell langs Fetveien ved Enebakkneset torsdag ettermiddag.

– Vi fikk melding om hendelsen klokken 14.19. Mannen bak rattet er i 70-årene og skal ha sklidd av veien i en venstrekurve, opplyser operasjonslederen.

Politiet har ingen mistanke om at sjåføren har vært ruspåvirket da trafikkuhellet fant sted.

Indre Akershus Blad snakket med politibetjent ved Øst politidistrikt, Tore Zakariassen, på ulykkesstedet.

– Dette har gått tilsynelatende greit. Det er ennå ikke avklart om føreren blir sendt til Ahus eller til legevakt. Han betegnes som lettere skadet.

Politiet regner med at veien blir ryddet kjapt, og anser ikke at store trafikale problemer vil oppstå på strekningen.

UTENFOR VEIBANEN: Føreren havnet utenfor veibanen med bilen, før den endte opp langs en fjellvegg. Her ser du hjulspor i grøfta.

UTENFOR VEIBANEN: Føreren havnet utenfor veibanen med bilen, før den endte opp langs en fjellvegg. Her ser du hjulspor i grøfta. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken