Lørdag 24. november kommer Ingar Helge Gimle til kultursalen i Bjørkelangen skole. Etter forestillingen blir det mulig å sitte til bords med skuespilleren i Eidsverkets lokaler.

Enmannsshowet «Hei, jeg trenger litt hjelp her, jeg» har fått glimrende kritikker.

– Kultursalen har blitt en flott kulturarena, men det er ikke noe samlingssted etter forestillingene som vises der. Nå ønsker vi å bygge opp noe rundt det. Vi ser på arrangementene i salen utover, og Ingar Helge blir således den første i det vi håper blir en serie, sier Eidsverket-driver Trygve Tamburstuen.

Takket være Hølandsrutenes veteranbussforening blir det gratis skyss fra kultursalen til Eidsverket etter forestillingen. veteranbussgutta.

– Uformelt møte

– Ta kontakt og meld deg på. Det blir to retters middag og muligheter for en uformell samtale med Herr Gimle. Han bodde jo i en årrekke på Bjørkelangen og har fortalt meg at han gleder seg til å se gamle kjente, sier Tamburstuen til Indre Akershus Blad.

Til bords med har blitt arrangert også tidligere i Eidsverkets lokaler, med Farmen-vinner Halvor Sveen, som gjestet det staselige godset i januar, da med fullt hus.

LES OGSÅ: Millionene renner inn: – Kompetansen som kreves i denne jobben er det nesten bare vi som har