Leter fortvilet etter Kompis

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Har du sett hunden Kompis så blir eieren veldig glad for opplysninger som kan bidra til at han blir funnet.

Hunden forsvant fra Garderåsen fredag 16. desember i 14-tiden.

Siste observasjon av Kompis ble gjort sent fredag kveld på Løvås i nærheten av den gamle søppelfyllingen. Da hadde han kurs mot Sørumsand. Mange er ute og kjører og går i området nå for å få en observasjon av godgutten.


Kompis er en blanding av Greyhound og Spansk mastiff, men ser ikke ut som noen av de rasene. Han er korthåret og sort med litt hvit i brystet, på potene og haletippen. Det er en hannhund på 11 måneder. Han kan høres tøff ut på avstand og er grov i målet, men er forsiktig og sky av seg. Han er veldig glad i barn, men reservert overfor voksne.


Turgåere som har sett ham, kan fortelle at selen han har på seg henger halvveis på, men han kan nå ha kommet seg helt ut av denne.

Kompis har så langt vandret i og tett på trafikkert vei så bilister må følge nøye med om de skal ut å kjøre i dette området. Han har også kun blitt observert på kveldstid så han ligger nok i ro på dagen og vandrer etter mørkets frambrudd.

Facebook-gruppen «Med hjerte for hunder på rømmen» hjelper eieren til Kompis med å finne hunden.

– Kompis er en hund som ikke kommer løpende fram til fremmede så å være rolig er viktig. Ikke forsøk å fange han i form av å rope, plystre eller løpe etter han. Forsøk å ta et bilde av hunden, ta raskt kontakt med eier eller eierkontakt i gruppa «Med hjerte for hunder på rømmen», hvis du ser ham. Har du mulighet til å bli i området til eier kommer er det helt fantastisk, oppfordrer de.
 

Ser du ham ta kontakt med Ronny på 900 84 262, eller hjertekontaktene, Nina på 470 69 414 eller Anne Gry på 413 05 841.
 

Artikkeltags