– I forbindelse med drukningsulykke i Glomma 22. august, er saknede funnet omkommet. Han ble funnet etter søk av politibåt, like ved stedet han falt i vannet. Pårørende er varslet og ivaretatt, melder politiet på Twitter klokken 13.33 fredag.

Både nødetater og frivillige har søkte etter mannen i 50-årene som falt i Glomma lørdag kveld. Mannen skal ha falt over bord fra en husbåt hvor det var en sosial sammenkomst. Andre personer om bord skal ha hoppet etter i et forsøk på å redde mannen, men de lyktes ikke i det.

Søndag morgen konkluderte politiet med at man nå leter etter en antatt omkommet person.

Les også: – Hendelsen fikk et tragisk utfall og det er en god venn som er borte

Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Terje Marstad, sier funnet bekrefter at leteforholdene kan være vanskelige i Glomma.

– At han ble funnet nær der han falt i vannet sier litt om det. Proffe mannskaper har gjort en god jobb, men vi vet at strømningsforholdene i Glomma er varierende og vanskelige. Strømmen går i ulike retninger slik at det man leter etter flytter på seg, sier han.

Mannen ble funnet under vann, men ikke så veldig dypt.

Politiet har hatt båt ute på vannet daglig siden mannen falt i vannet. Det var ifølge Marstad ikke satt noen grense på hvor lenge søket skulle fortsette.

– Nå er vi veldige glade for at saknede er funnet, sier han.