– Dette viser at de er med i utviklingen

Ordfører Marianne Grimstad Hansen overrakte beviset på at hotellet Smakfulle rom AS, her ved innehaver Stine Kirkeby, er miljøsertifisert.

Ordfører Marianne Grimstad Hansen overrakte beviset på at hotellet Smakfulle rom AS, her ved innehaver Stine Kirkeby, er miljøsertifisert. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Smakfull Rom AS er nå sertifisert som miljøfyrtårn.

DEL

Smakfulle rom i Sørum har oppfylt en rekke kriterier for å ta vare på miljøet, og kan smykke seg med emblemet for å være sertifisert mijløfyrtårn..

Ordfører Marianne Grimstad Hansen overrakte det synlige beviset til innehaver Stine Kirkeby.

– Som ordfører er det svært gledelig å få overrekke beviste for sertifirsering. Det viser at Smakfulle Rom tilpasser seg tida vi lever i og er med i utviklingen, sier Sørum-ordføreren.

Smakfull Rom skal ifølge kriteriene blant annet oppmuntre gjestene til å «foreta miljøvennlige handlinger», tilby allergivennlige rom, ha oversikt over årlig forbruk av sjampo og såpe på rommene samt kjemikalier til daglig renhold. I till skal de ha et system for å måle matsvinn og hva som gjøres for å minimere dette.

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Stiftelsen ble opprettet i 2003 av sentrale organisasjoner i næringsliv og offentlig forvaltning.

Ifølge stiftelsens oversikt er Smakfull Rom AS en av sju sertifiserte virksomheter i Sørum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken