– Dette er en fellesavtaler mellom golfklubben og våre banker der opptrer som likestilte sponsorer, bekrefter banksjef Evy Ann Hagen i Aurskog Sparebank og John Sigurd Bjørknes i Høland og Setskog Sparebank.

– Dette er et øyeblikk vi har sett fram til, sier sponsorleder i Romerike Golfklubb John Olaf Bogerud, og er klar på at å få i land denne avtalen var minst like gjevt som et snes Eagle i løpet av en golfrunde.

– Gir oss trygghet

– En slik avtale gir oss en trygghet i å drive videre på en forsvarlig og fornuftig måte. Klubben seiler i medvind for tiden, med en jevn tilstrømming av nye medlemmer. Samtidig har vi tunge investeringer på programmet framover. Da er det viktig å ha to slike støttespillere i ryggen, sier Bogerud.

På spørsmål om den økonomiske rammen i avtalen, var derimot de to banksjefenes munner like lukket som hvelvene i deres respektive banker.

– Avtalen har en ramme som vi er svært godt fornøyd med, var John Olaf Bogeruds svar.

I utvikling

Fra stiftelsen av Romerike Golfklubb for fire år siden, har Høland og Setskog Sparebank vært hovedsponsoren.

– Tankene om å få Aurskog-Hølands to banker med som sidestilt hovedsponsor, dukket opp i fjor høst, forteller Bogerud.

Det resulterte i et møte mellom golfklubben og Høland og Setskog Sparebank, der sistnevnte åpnet for å gå videre med planene.

– Resultatet ble det vi ser i dag, en avtale alle tre parter er fornøyde med. Golf er en idrett som favner bredt og ved at vi to bankene går sammen som hovedsponsor, vil dette bedre grunnlaget for å drifte en klubb i stadig utvikling, sier adm. banksjef John Sigurd Bjørknes i Høland og Setskog Sparebank.

Comeback

Da banksjef Evy Ann Hagen satte sin signatur på kontrakten i proshopen på Aurskog Golfpark nylig, betød det samtidig et comeback for Aurskog Sparebank som støttespiller for golfsporten i bygda. Under hele Aurskog-Finstadbru Golfklubbs levetid, var banken hovedsponsor.

– En god og solid golfklubb er et bidrag til å gjøre bygda vår til et godt sted å bo. Golf er en inkluderende sport som kan drives av mennesker i alle aldre, også funksjonshemmede. Det forteller medlemslistene til klubben. Samtidig ser vi det som viktig å støtte opp og bidra til et aktivt lokalsamfunn, som golfen definitivt er en del av, sier banksjef Evy Ann Hagen.