Dette er koronasituasjonen i din kommune fredag

DEL

Dette er status for koronaviruset Covid-19 i kommunene på Romerike fredag ettermiddag, som Romerikes Blad har satt sammen:

Lillestrøm: Det er nå 45 smittede i Lillestrøm, seks mer enn torsdag.

Aurskog-Høland: Ingen flere personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Kommunen har totalt én person som er smittet av viruset. 73 personer har blitt testet for koronavirus. 65 av prøvene var negative. Kommunen avventer svar på 7 prøver.

Nannestad: Totalt har åtte personer testet positivt for korona i Nannestad. To av disse, en person på rundt 30 år og en person på rundt 60 år, er innlagt på sykehus.

Nittedal: Kommunen har det siste døgnet mottatt melding om én positiv test det siste døgnet. Det er betyr at det totalt er registrert 22 positive tester i Nittedal.

Enebakk: Ett tilfelle det siste døgnet, totalt 12 person har fått påvist korona i kommunen.

Rælingen: Kommunen har ikke mottatt noen positive tester det siste døgnet. Totalt har seks personer har fått påvist koronavirus i Rælingen.

Nes: Ingen flere personer er blitt smittet av korona det siste døgnet. Det betyr at det fortsatt er seks personer som har testet positivt i kommunen.

Eidsvoll: Det er ikke blitt påvist noen positive tilfeller av korona i grunnlovsbygda det siste døgnet. Dermed er det totalt 21 personer i Eidsvoll som har fått påvist korona.

Hurdal: Hurdal har foreløpig ingen påviste tilfeller av koronasmitte.

Lørenskog: To personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Det betyr at totalt 34 personer er smittet i Lørenskog.

Ullensaker: Onsdag er 23 personer bekreftet smittet i Ullensaker.

Gjerdrum: Ingen nye smittetilfeller det siste døgnet, noe som betyr at det fredag fortsatt er totalt to person som er bekreftet smittet i Gjerdrum.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.

Artikkeltags