↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Julegave til henne

 

Julen nærmer seg. Er du på utkikk etter de beste julegavene til henne? Er hun vanskelig å imponere? Det er aldri lett å finne den perfekte julegave til henne, men med YouWish.no sitt fantastiske utvalg av opplevelsesgaver finner du noe for enhver kvinne, for enhver smak, i alle aldre. Fra velværepakker og helse, til utflukter og overnattinger, til eventyr og spenning.

Enten du leter etter en julegave til mamma, datter, søster, fruen eller en god venn; gjør julaften spesiell og gi bort en opplevelse! Med YouWish.no sitt enorme utvalg av julegaver til henne, vil du være sikker på å finne en julegave til henne som hun alltid vil huske - og elske deg for!

En spesiell kvinne fortjener en spesiell gave.
Å finne en julegave til henne - like unik som hun er - er bare noen få klikk unna! YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted, og tilbyr et hav av julegavetips til henne. Velg blant over 500 opplevelser, perfekt julegave til henne hver gang! En opplevelsesgave vil sikre at den mest minnerike julegaven til henne kom fra deg!

En opplevelsesgave er gaver som kan oppleves: det kan være alt fra en aktivitet, middag, kurs, til en getaway eller lignende. Opplevelsesgaver er gaver som huskes, nettopp fordi de styrker relasjonen mellom giver og gavemottaker. Og ikke minst: et gavekort på en opplevelse blir til minner som vil vare livet ut. Derfor er en opplevelse den perfekte julegave til henne.

Slik finner du den perfekte julegave til henne
1. Velg blant 500 opplevelsesgaver.
2. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
3. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
4. Gi bort julegaven til henne. Hun booker opplevelsen selv.

For hun som har alt; behandle henne med en dag hun vil huske for alltid denne julen! Uansett hvilken julegave du leter etter til henne, finner du den på YouWish.no. Opplevelser som julegaver til henne vil skille seg ut mer enn materielle gaver som risikerer å ta plass i hjemmet og ikke bli brukt. Med en opplevelse vil du gi nøyaktig det du håper å oppnå i julen: et gledelig minne.

Finn julegaven til henne som dere kan oppleve sammen!
En opplevelse for to - eller flere - byr på tid sammen uten distraksjoner hvor man kan bygge fantastiske minner man kan ta med seg videre. Overrask henne med en sjokoladesmaking, parfloating, et herlig fjordcruise med reker, en glamping tur i luksustelt, en natt i en tretopphytte eller et døgn på sparesort. Om du vil jekke det opp ett nivå kan du utfordre henne til å innta posisjonen som sportsbilsjåfør eller sette seg bak spakene i et helikopter.

Hvis du ikke kan bestemme hva du skal gi, går ikke alt tapt, ettersom et åpent gavekort på en opplevelse fra YouWish.no vil gi henne valget mellom over 500 opplevelser! Finn de beste julegavene til henne og få de tilsendt som gavekort på e-post innen fem minutter. Enklere blir det ikke!