↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

979 58 638

Besøksadresse

Nyveien 820
1963 FOSSER
  1. Beskrivelse

Trenger du hjelp til graving, transport eller landbrukstjenester ?

Trovåg Gårdsdrift er et lite, men allsidig entreprenørfirma som holder til i Fosser. Trovåg Gårdsdrift er et Entreprenør firma som driver med det meste innen leiekjøring i landbruk, vegvedlikehold, graving og masse transport og mye mer.

 

Graving

Vi tilbyr gravetjenester, herunder planering av tomter og drenering av hager og grunn. Vi har en moderne maskinpark som hjelper oss å utføre alle oppdrag på en profesjonell og effektiv måte.  

 

Drenering

Vi utfører graving av dreneringsgrøfter, og arbeider selvsagt med stor nøyaktighet. Eldre boliger har ofte dårlig drenering langs grunnmur, noe som kan føre til fuktskader i kjeller. Fuktskader i en kjeller vil ofte vises i form av saltutslag på vegg, kondens og sopp. For å rette opp skaden, må vi sørge for at vannmassene som renner mot grunnmuren, blir ledet vekk og ikke trekker gjennom.

 

Beitepussing

Vi slår alt ifra jordekanter til veikanter og beiter og lignende. 

 

Planering

Trovåg Gårdsdrift utfører planering av tomter og grunnarbeid. Her benytter vi oss av lang erfaring og bred kompetanse for å utføre arbeidet så nøyaktig som overhode mulig, og for å sikre et optimalt resultat.

 

Transport

Trovåg Gårdsdrift utfører både salg og transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Vi kan tilby konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.

 

Kantklipping

Vi utfører kantklipping. Krana rekker ca 5,5 meter ut og ca 7,5 meter horisontalt . Vi slår alt ifra jordekanter til veikanter og beiter og lignende .