↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Fiberbloggen.no - Norges internettleverandører 

Internett er viktig både hjemme og på arbeid i Norge, men hvordan vet du hvilken internettleverandør som er best, og hvem av dem har det raskeste nettet der du bor?

Internett er en grensesprengende teknologi. Hver dag bruker de fleste nordmenn tjenester og digitale verktøy på internett, og i følge statistisk sentralbyrå svarar utrolige 98 % at de har benyttet internett én eller flere ganger de siste tre månedene. Men internett er ikke bare internett, og leverandøren du velger, kabelteknologien de tilbyr og prisen for dette har mye å si for deg som kunde.

Leverandører av internett i Norge

Da Post- og teletilsynet valgte å legge ned sin populære prissammenligningstjeneste for telefoni og mobilt bredbånd i 2014, var det mange som lot seg overraske. Siden 2002 hadde nordmenn kunnet sammenligne priser fra norske teletilbydere, og kjapt finne ut hvem som hadde beste løsning til beste pris, basert på en nøytral tjeneste fra myndighetene. Hvilke løsninger finnes det i dag, og hva med leverandører som tilbyr bredbånd og fiberbredbånd?

Vi vil påstå at den beste løsningen for deg som vil informere deg om internett er Fiberbloggen. Vi holder oversikten over fibernett og internettleverandører i Norge, slik at du ikke trenger. Bloggen tar for seg utbyggingen av fibernett, nyheter innen fiberbredbånd og internett generelt, og sammenligner aktører i markedet. Velkommen til Fiberbloggen!