↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget hjelper privatpersoner med å spare penger på de hverdagslige tingene man må bruke penger på. Du kan enkelt og greit innhente og sammenligne tilbud på forskjellige tjenester og produkter, med kun ett enkelt skjema. Tjenesten er helt uforpliktende og gratis. Vi har hjulpet over 600.000 nordmenn siden 2004, og fortsetter stadig med å hjelpe flere. Her kan du lese litt om hva vi kan hjelpe deg med.

 

Få hjelp til å selge boligen

Skal du kjøpe eller selge boligen din, vil det mest sannsynlig være en av de største investeringene du gjør i løpet av livet. De de fleste lurer ofte på Hva er boligen verdt før de skal selge. For at du skal få det boligen din er verdt, er det viktig at du får hjelp av en faglig dyktig eiendomsmegler, som kjenner området du bor i. Med andre ord kan det være lurt å finne en lokal eiendomsmegler (For eksempel eiendomsmegler i Bergen, Oslo, Trondheim). Med så stort tilbud av meglere kan det være vanskelig å finne den rette. Vi har et samarbeid med flere av de største meglerhusene som Eiendomsmegler 1, Krogsveen og Privatmegleren. Med vårt samarbeid blir det lettere for deg å finne riktig megler. Når du er i en salgsprosess, er en takstmann nødvendig. Som regel har megleren en fast som de pleier å bruke for å finne korrekt takst på boligen. Allikevel kan det lønne seg å sammenligne tilbud fra flere.

 

Spar tid med en utleiemegler

Har du en leilighet som du skal leies ut, vil en utleiemegler komme godt med. Den største ulempen er leieprosessen. Dette er som regel en tidskrevende prosess som tar mye energi. Hvis du ikke ønsker å bruke tid på dette selv, kan det være lurt å benytte seg av en utleiemegler. Da vil pengene komme rett inn på kontoen, mens utleiemegleren ordner alt det praktiske. Pluss at de tar risikoen for deg.

 

Få hjelp til å flytte

Har du vært igjennom et salg eller utleie, vil du mest sannsynlig trenge litt flyttehjelp. Da kan et flyttebyrå være et godt alternativ. Du slipper unna mye stress på den tiden du helst vil fokusere på ditt nye hjem. Samtidig kan det være deilig og praktisk å få hjelp fra en profesjonell til å flytte alle tingene du eier.

 

Juridisk bistand

I forbindelser med salg og kjøp av bolig kan man i flere tilfeller oppleve et behov for hjelp og juridisk rådgivning fra en advokat. Det er ikke nødvendigvis kun ved salg og kjøp av bolig at man ser behovet for en advokat. Flere vil oppleve på et eller annet tidspunkt i livet at man trenger advokathjelp til for eksempel avtalerett, familiegjenforening eller arv og arverett.  

 

Bygge hus

Dersom du ikke er interessert i å kjøpe et hus, kan det være aktuelt å bygge et hus. Uansett kan det være lurt å innhente tilbud. Se gjerne igjennom en huskatalog, dersom du ønsker et ferdighus. Tenk godt igjennom om hva som er viktig for deg når du skal bygge et hus, da det er en stor investering som koster en del penger.

 

Isoler boligen med nye vinduer

Dersom du har gamle vinduer i ditt hus, kan det være verdt bryet og pengene med å skifte de. Eldre vinduer er dårlig isolert og vil derfor gi deg en god del varmetap, mens om sommeren vil det ofte bli for varmt. Om du velger å bytte de, kan det være lurt å innhente tilbud på solskjerming mens du først er i gang. Både pergola og markiser er populært for utvendig bruk, mens ved innvendig bruk benytter flere seg av persienner.

 

Varmepumpe

Har du byttet vinduer er du på god vei til å få et bedre innemiljø. En varmepumpe vil gjøre det enda bedre, da det er en effektiv og miljøvennlig måte å varme opp boligen på. I tillegg vil du få tre ganger så mye varme per krone du bruker i strøm. Hvis du har vannbåren varmefordeling i boligen din er luft til vann varmepumpe eller væske til vann varmepumpe en god investering. Du vil både få jevnere temperatur og bedre varmedistribusjon. Dette er en veldig dyr løsning om du ikke har det fra før av. Da kan det derfor være lurt å investere i en vanlig luft til luft varmepumpe i istedenfor. I tillegg til at varmepumpen er god om vinteren, kan man også bruke den til avkjøling om sommeren. Noe som kommer godt med dersom det er en varm sommer. Er du interessert i å oppgradere boligen med en varmepumpe, er det en fordel å sammenligne flere tilbud. Vi hjelper deg med å sammenligne da vi har et samarbeid med flere av de største produsentene som Toshiba, Daikin og Panasonic. Om du har varmepumpe fra før av, er det viktig at du bestiller en varmepumpeservice ca. annet hvert år. Da sikrer du deg maksimal ytelse samtidig som pumpen vil ha en lengere levetid.

 

Garasje

Dersom du har en bil kommer en garasje godt med. Da vil bilen din bli skånet fra både vær og vind. En garasje vil også være greit om du trenger ett sted og lagre ting eller bruke som hobbyrom. Ønsker du at garasjen skal være varm, kan det være lurt å investere i en isolert garasjeport.

 

Beskytt deg mot radon

Uansett hvor du bor kan det være lurt å sjekke boligen for radon. Det eneste unntaket er leiligheter høyt over bakkenivå. Dette er et veldig relevant tema, da Norge er et av landene i verden som er mest utsatt for radon. Å gjennomføre en radonmåling er ikke vanskelig eller så dyrt. Uansett er det lurt å forsikre seg om at man ikke er utsatt for den farlige gassen.

 

Spar penger med forsikring

Forsikringer en noe som alle må ha. Med en god forsikring vil du sikre din økonomiske fremtid dersom noe skulle skje. Bilforsikring (inkludert elbilforsikring) og reiseforsikring er kanskje de mest normale forsikringene i en vanlig hverdag. Det kan derfor være lett å glemme at det er mange andre forsikringer som man burde ha. I motsetning til vanlige personbiler blir ikke campingvogn, veteranbil, eller båter like ofte brukt. Det kan derfor være lett å glemme disse litt bort. Men om du ikke har en campingvognforsikring, veteranbilforsikring eller båtforsikring og noe skjer, kan konsekvensene bli katastrofale. Et uhell kan ofte bli dyrt, særlig om det skulle skje personskader. I Norge er ansvarsforsikring et minimumskrav for å kjøre på de norske veiene. Men det er ikke alltid lurt å kun gå etter den billigste forsikringen. Den skal nemlig dekke skadene som skjer også. Har du en moped, MC eller ATV er det viktig at du får en god mopedforsikring, mc-forsikring og atv-forsikring. De skal hjelpe deg når uhellet først skjer. Enten du kjører med disse type kjøretøy eller ikke er det lurt å investere i en ulykkesforsikring. Man vet aldri når et uhell kan inntreffe, og dersom dette skjer vil en slik forsikring redde hverdagen din. Du vil da få den hjelpen du trenger, når du trenger den. Innboforsikring er noe som alle med et sted å bo har behov for. Skulle noe skje med eiendelene dine inne i huset vil du være dekket. Noen forsikringsselskaper tilbyr også en pluss forsikring som dekker eiendelene dine når du er utenfor huset. Enten du har hus eller hytte må du ikke glemme å forsikre de med en god hytteforsikring og husforsikring. Leiligheter faller som regel utenfor her, da du gjerne betaler denne forsikringen via fellesutgiftene til borettslaget. Forsikringene som er veldig viktige og vi ofte glemmer er forsikringer som dekker helsen vår. Med en god livsforsikring og uføreforsikring vil du ikke bare sikre deg selv, men også familien din. En livsforsikring sikrer de som sitter igjen. På denne måten kan de fortsatt bo i boligen og holde på med det samme som før i en ellers tung periode. En uføreforsikring sikrer deg og familien din da inntekten din vil rase om du skulle blitt ufør. Dersom du har barn må du investere i en god barneforsikring, den kan nemlig være avgjørende for ditt barn sin fremtid. Det samme gjelder husdyrene dine. Skulle det skje noe, kan det fort bli dyrt med en tur til veterinær. Men en bra dyreforsikring trenger du ikke å bekymre deg for uforutsette kostnader. Forsikringene vil gjerne variere i pris, hvis du lurer på hva det koster kan det være lurt å benytte seg av en forsikringskalkulator. Det finnes også mer spesifikke kalkulatorer, om du ønsker å se hva prisen på en bilforsikring er kan du bruke en bilforsikring kalkulator.

 

Føl deg trygg med boligalarm

Innbrudd kan være en traumatisk ting å oppleve. For å forsikre deg og minimere sjansen for innbrudd kan det være lurt å investere i en innbruddsalarm. Men det er ikke bare innbrudd som kan være traumatisk. Brann er også noe flere opplever. Så ikke glem å sikre deg selv med en god brannalarm. En alarm er veldig viktig for at man skulle kunne føle seg trygg i hjemme sitt. I dag er Sector Alarm og Verisure de største alarmselskap i Norge. Når du velger boligalarm er det viktig å at velger en FG-godkjent, på denne måten kan du med sikkerhet vite at den gjør jobben sin. Sist men ikke minst, forsikringsselskapene gir deg ofte rabatter om du har slike alarmer, så husk å gi beskjed.

 

Få det beste lånet

Lån er ikke et fremmedord i Norge. Boliglån er noe de fleste har eller kommer til å ha i løpet av livet sitt. I den siste tiden har man sett en økende trend i forbrukslån, fler og fler har dette i dag. Dette kan komme av en høy kredittkortgjeld som er ganske vanlig i Norge. For å slippe å betale mer i renter enn man må kan det være lurt å samle smålån og andre mindre lån. Få tilbud fra flere banken for å sikre deg den beste låneavtalen.

 

Bedriftsforsikring

Vi hjelper også bedrifter med å finne billigere og bedre bedriftsforsikring. Velger du en bra forsikring vil du være dekket for transportering, personer og biler. Dersom du har et gårdsbruk eller landbruk kan det være greit med en god traktorforsikring eller landbruksforsikring. Dersom du har egen bedrift må du også holde styr på økonomien til bedriften. Da kan det være greit å få hjelp fra en regnskapsfører. Husk da å velg en autorisert regnskapsfører.

 

Bredbånd

Internett er noe som er helt nødvendig i dag. Før var det fasttelefoner og papiraviser, nå er det mobiltelefon og digitale aviser. Noe som betyr at de fleste ikke kan klare seg uten bredbånd. Selv om du må ha det, betyr ikke det at du må betale for mye. Vi hjelper deg med å sammenligne slik at du får de beste prisene.

 

Tjenestetorget eier Helsetjenester og Anbudstorget. Hos Anbudstoget kan du få anbud på håndverkere som for eksempel elektrikere, rørlegger og entreprenører. Mens hos Helsetjenester kan du bestille timer på nette hos for eksempel en fysioterapeut (feks. fysioterapeut i Oslo), og  kiropraktor (feks. kiropraktor i Oslo).