↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 86 80 60

Besøksadresse

Haldenvegen 321
1923 SØRUM
  1. Beskrivelse

T & B Hansen Installasjon AS:

T&B Hansen Installasjon AS ligger i Lørenfallet i Sørum, Indre Akershus. Her har vi nå fått et flott idésenter der du kan komme innom å se løsninger for installasjoner i boliger og bygg. 
Vi leverer tjenester fortrinnsvis på Øvre og Nedre Romerike.

T&B Hansen har eksistert i 60 år, men ble etablert i sin nåværende form i 2003. Vi har lang erfaring og en bred faglig plattform. Vi tar oppdrag for privatkunder, landbrukskunder og næring. For privatkunder og næringsliv gjør vi alt fra å montere stikkontakter til å levere hele elektriske installasjoner. Vi har også kompetanse innen landbruk.

Vi er i dag ni ansatte, derav to sertifiserte installatører. God service er noe våre ansatte setter svært høyt. Det betyr punktlighet og forutsigbarhet. Våre elektrikere bruker tid på å lytte til deg som kunde for å imøtekomme dine ønsker. Når du bestiller tjenester fra oss, kan du forvente at jobben utføres til riktig tid og at du får det du ba om.

T&B Hansen Installasjon AS er sertifisert elektroentreprenør og har NELFOs garantiordning. Vi er post og tele-sertifisert og har godkjenning fra StartBANK.