↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

63 84 23 24

Faks: 63 84 17 97

Besøksadresse

Industriveien 18
1481 HAGAN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Strømmen Bilpleie
Strømmen Bilpleie har flyttet til Industriveien 18, 1481 Hagan .
Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen.

Bilpleie

Det beste for deg og bilen din

Fullshine
er en komplett rengjøring og behandling av både bilens interiør og eksteriør. Bilen gjøres grundig ren med de rette preparatene i vår moderne vaskehall. Motor, dørkarmer og felger gjøres rent. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft.
Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff - interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen "vinylfornying" da dette vil ødelegge interiørets originale matte finish.
Utvendig blir alt av urenheter i lakken fjernet. Deretter får bilen en grundig rubbing, som vil fjerne ujevnheter og overflateriper. Bilen blir så polert med cyclo - poleringsmaskin, som masserer polishen inn i lakken. Dette er den eneste rette måten å polere bilen på, for å unngå "ringer" og skjolder i lakken.Alt av utvendige lister og annet av plast blir behandlet.

Innvedig rens
Bilen vaskes. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft. Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff - interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen "vinylfornying" da dette vil ødelegge interiørets originale matte finish.

Quickshine
innebærer rengjøring av bilen, utvendig og innvendig. Støvsuging, vask av vinyl, gummimatter og vinduer. Motorvask er ikke inkludert.

Rens og impregnering av skinninteriør
Rengjøring og behandling av skinn, krever nøyaktighet og forsiktighet og ikke minst kunnskap om midler og kjemikalier. Vi renser huden med skånsomme midler som trenger inn i porene og gjør skinnet fritt for urenheter, deretter blir skinnet impregnert med spesialimpregnering for hud, som gjør skinnet mykt og føyelig samt motstandsdyktig ovenfor skitt og søl.

Spesielle oppdrag
som fjerning av malingsøl montering og fjerning av dekor, maskinell odørfjerning og annet bilrelatert arbeid kan også bli utført hos oss.

Ditec lakk-konservering med garanti
Profesjonell lakkforsegling

Gjør det ikke selv...
Man kan selvfølgelig beskytte billakken ved regelmessig rengjøring,voksing og polering, men på lang sikt er ikke dette nok. Slike overflatebehandlinger klarer ikke å fjerne de nedbrytendestoffene som har lagt seg ned i porene. Å fjerne disse, krever en meget avansert metode. DITEC klarer dette fordi DITEC dyprenser, tettet og konserverer lakken slik at man beholder den originalelakkkvaliteten i årevis, garantert.

Gå profesjonelt til verks...
DITEC er en avansert behandlingsmetode som krever både tid og nøyaktighet, men som er meget effektiv og langvarig. Kort fortalt består DITEC av en 5 stegsprosess, alle de 5 stegene med ulike typer kjemikalier. Først avfettes bilen, så "slipes" ugjevnhetene bort,så dyprenses lakken helt ned i porene slik at det dannes et overtrykk i lakken. Så fylles og tettes porenemed et aktiviserende stoff. Dette gjør at lakken blirseigere, sterkere mot blant annet steinsprut. Til slutt påføres "topcoaten".
Dermed er lakken DITEC behandlet. Etter behandlingen skal bilen ikke vaskes på 14-dager p.g.a. herdingen. At DITEC lakkonservering bevarer nybil glansverdienviser diagrammet til høyre. Etter DITEC lakkonserveringen tåler lakken de fleste typer vaskemidler som: avfettinger, alkalisk-shampoer.Ikke kjør bilen igjennom børste-vaskemaskiner. Såpe, høytrykks-spyling og så svampevask er å foretrekke.Mer effektivt kan det ikke gjøres.

Effektiv og langvarig lakkbeskyttelse...
med opp til 6 års garantisystem for nyere biler.
Er bilen under 12 måneder, tilbyr vi et 6 års garantisystem. Det eneste vi krever er at bilen får fornyet "topcoat" etter ca 1 og deretter 1 gang i året. Da er bilen garantert like blank etter 6 år som etter den første DITEC-behandlingen.

Hva med eldre biler?
Har du ventet utover de 12 månedene eller du har kjøpt en bruktbil, kan vi naturligvis ikke gi en 6 års garanti. Men selvfølgelig kan nedbrytingene av lakken stanses og glansen økes. Vi utsteder da et behandlingsbevis for bilen.
Vi skilter bilen din med DITEC

Etter en DITEC-behandling skilter vi bilen med et flottemaljemerke som et bevis på en effektiv lakkonservering.