Det bekreftet Tom Erik Hauger kort tid etter at sønnen hadde koblet et solid grep om årets sammenlagtseier og VM-tittel i Formel 3 etter helgens nest siste runde av mesterskapet på Zandvoort i Nederland.

– Vi har ikke signert med noe team ennå, men Dennis kommer til å kjøre Formel 2 neste år, sier Hauger til Indre Akershus Blad.

Det ligger også i kortene at Formel 2-satsingen vil skje for italienske Prema Racing som Dennis i år kjører for i Formel 3.

At Prema også er det dominerende team i årets Formel 2, blir definitivt ikke noe draw-back for aurskogguttens neste steg mot guttedrømmen som er i ferd med å bli en realitet; Formel 1.

Så langt i årets Formel 2- mesterskap har Prema sine to førere på første og tredjeplass i poengsammendraget, mens teamet leder lagkonkurransen.

20 millioner for en sesong

Prislappen på en sesong i Formel 2 blir raskt på rundt 20 millioner kroner, og Tom Erik Hauger kan bekrefte at teamet allerede er i full gang å jobbe mot neste sesong.

– Dennis er stadig en del av Red Bulls talentutviklingsteam. Aksjekursen hans hos dem har vel ikke minket denne sesongen?

– Neppe. Forhåpentligvis blir Red Bull en viktig brikke også i 2022, men vi har merket at interessen rundt Dennis har økt i takt med resultatene utover i sesongen. Det bør også slå positivt ut i jakten på sponsorer og få på plass økonomien foran neste sesong.

– Han har hele pakka

Under Viasats sending fra Formel 1-løpet på Zandvoort noen timer etter at Dennis hadde vunnet søndagens løp, ble 18-åringens vei mot et mulig Formel 1-sete diskutert av kommentatorene Atle Gulbrandsen og Henning Isdal.

Det ble blant annet pekt på at Dennis var fra en miniputtnasjon i Formel 1-sammenheng, og at det kunne tale imot han når kampen om setene i motorsportens gjeveste klasse skal fordeles.

Det er kun 20 førere som får plass der hver sesong.

Til det sa ekspertkommentator Henning Isdal følgende:

– Dennis har hele pakka for å kjøre Formel 1. Da spiller det ikke noen rolle om han kommer fra lille Norge.