Slik reagerer Dennis Hauger på tapet av en potensiell trippelseier

På ren fart var Dennis Hauger i en klasse for seg under samtlige tre løp på Red Bull Ring denne helgen. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool)

På ren fart var Dennis Hauger i en klasse for seg under samtlige tre løp på Red Bull Ring denne helgen. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool) Foto:

Av

Dennis Hauger føler han blir strengt dømt, men orker ikke bruke energi på skyldfordeling og bortforklaringer.

DEL

En grønn sektor, altså personlig bestenotering, under gulflagg var nok til at den første seieren på lørdag ble degradert til en 14. plass med en straff på 30 tilleggssekunder.

Svart på hvitt blir det sett på som korrekt avgjørelse i henhold til reglene, og derfor lite Dennis ønsker å gjøre noe med eller bruke energi på.

– Nei, det er ikke noe å gjøre med nå. I selve svingen med gulflagg kjørte jeg tregere, men på grunn av slipstream fra en jeg tok igjen med en runde, så tjente jeg likevel litt mer i sektoren, sier Hauger til Parc Fermé.

I utgangspunktet skulle han starte fra en åttende startposisjon i det tredje løpet, da rekkefølgen mellom de åtte beste fra løp to blir snudd før det siste løpet.

På papiret fortsatt reelle muligheter for både pall og seier, og selv fra 14. startposisjon viste Hauger at han kunne kjøre seg opp i tetposisjon med sterk kjøring og litt hjelp fra sikkerhetsbilen på gunstige tidspunkter.

Men så – et sammenstøt på siste runden sørget for nok en punktering.

Selv om skyldfordelingen ikke har kommet klart frem, er det klart at nok et absurd uhell sendte Hauger vekk fra et nytt godt resultat – i det som på papiret kunne vært en sjelden trippelseier på én Formel 4-helg.

– Farten var igjen bra, og jeg kom meg opp i ledelse. Så fikk jeg en punktering. Egentlig vil jeg ikke si så mye da jeg ikke har sett ordentlig reprise av det, men jeg føler ikke at det var min feil. Men det er bare å holde hodet oppe, det er en lang sesong og jeg vet jeg har farten, sier 16-åringen fra Aurskog.

Artikkeltags