På pallen i Le Mans: – Et tøft døgn

NEST BEST: Dennis Hauger fikk en ny stor opplevelse på gokartbanen da han var med på å kjøre sitt team inn til andreplass i  et 24-timersløp. Her er han og resten av og teamet til venstre på bildet. Foto: Privat

NEST BEST: Dennis Hauger fikk en ny stor opplevelse på gokartbanen da han var med på å kjøre sitt team inn til andreplass i et 24-timersløp. Her er han og resten av og teamet til venstre på bildet. Foto: Privat Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

LE MANS, FRANKRIKE: – En kjempeopplevelse, fastslår Dennis Hauger etter å ha vært med å kjøre CRGs team inn til andreplass I Le Mans 24 timersløp I gokart.

DEL

Aurskoggutten er i ferd med å avslutte sin gokartkarriere til fordel for Formel-satsing.

I sitt nest siste gokartløp fikk han en unik opplevelse da han sammen med den doble verdensmester i gokart Paolo De Conto, Callum Bradshaw og Lorenzo Travisanutto kjørte inn til andreplassen i «The 24 hours of Le Mans» på den legendariske franske racingbanen.

– Et tøft døgn. Sjåførene kjører 45 minutter hver før det var dags for førerbytte, forteller pappa Tom Erik Hauger.

Han kan berette om et langt og hektisk døgn, der CRG-teamet hele tiden var med i tetstriden.

Les også: Forstår vi hva som her har skjedd?

Seieren gikk til slutt et fransk lag som var 48 sekunder foran CRG-teamet etter at det var kjørt 1176 runder.

«Uheldige dekkvalg underveis og tre pit stop mer enn konkurrentene som følge av dette, gjorde at det ble en andreplass  48 sekunder bak vinneren i dette fascinerende racet klassifisert som OK CIK-FIA Karting Endurance World Championship», skriver Team CRG  på sin internettside.

Etter et par dager hjemme i Aurskog, skal Dennis Hauger bruke resten av ferien til trening i Red Bulls Formel-simulator, etterfulgt av testkjøring av kommende sesongs Formel 4-bil i England.

Artikkeltags