Dennis viste seg fram for alle som betyr noe i Formel 1-miljøet

Dennis Hauger gratuleres av Red Bulls øverste rådgiver Dr. Helmut Marko etter seieren på lørdag. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool)

Dennis Hauger gratuleres av Red Bulls øverste rådgiver Dr. Helmut Marko etter seieren på lørdag. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool) Foto:

Av

Hockenheim: Dennis Hauger presenterte seg ettertrykkelig ovenfor alt som kan krype og gå av notabiliteter i Formel1-miljøet da han kjørte inn til seier og andreplass i helgens to løp i det tyske Formel 4-mesterskapet.

DEL

Løpene gikk forut for den 11. VM-runden i årets Formel 1, og ble med det et utstillingsvindu i prime time for framtidige potensielle Formel 1 kjørere.

– Lørdagens seiersløp var bortimot optimalt, forteller aurskogingen på telefonen fra Hockehneimring.

Da har han nylig vært på podiet for andre gang i løpet av et knapt døgn og hentet trofeet for andreplassen, bare slått av slått av Arthur Leclerck, lillebror av Ferrarifører Charles Leclerck som skulle i aksjon i Formel 1 et par-tre timer senere.

Da Indre få en prat med helgens ubestridte lokale idrettsnavn, var han på vei for å spise en fortjent middag sammen med familien før han skulle ta plass for å følge VM-runden i det gjeveste av det gjeveste i internasjonal bilsport.

Etter lørdagens seier mottok han seierstrofeet av ingen ringere enn presidenten i det internasjonale bilsportforbundet, Jean Todt, og ringside hele helgen satt Dr. Helmut Marko, leder for både Red Bulls Formel 1 team og ungdomsutviklingsprosjektet som Dennis tilhører og fulgte karen han håndplukket til teamets ungdomssatsing for to år siden med argusøyne.

Etter lørdagens seier dukket han opp og gratulerte et av sine store framtidshåp.

– Hadde han noen kommentarer?

– Ikke veldig mange. Han sa «bra jobbet» og virket å være fornøyd med innsatsen min.

Søndagens andreplass kom etter et løp Dennis tok teten fra start, men hvor Leclreck smatt forbi ganske tidlig.

– Etter hvert forsto jeg at han hadde så mye fart at jeg valgte å sikre andreplassen og de poengene den ga i kampen om sammenlagtplasseringene. Raskt regnet tror jeg at jeg har avansert fra niende til andreplass i sammendraget etter helgens løp.

– Har du enda mer å gå på framover?

– Jeg føler jeg kjører på grensen nå, men det er også nødvendig med det nivået det er i toppen. Men vi får se om jeg klarer å lete fram enda litt ekstra til neste runde om to uker.

Artikkeltags