Forrige helg sikret tenåringen fra Aurskog sølvmedalje, og var svært nær gull, da det tyske Formel 4-mesterskapet ble avsluttet på Sachsenring.

Denne helgen får Dennis Hauger en ny mulighet til å ta et Formel 4-gull når det nærmer seg slutten i det italienske mesterskapet.

Dersom Hauger klarer å øke sin 53 poeng store ledelse til 75 poeng, så vil gullmedaljen være sikret allerede denne helgen – selv om to løpshelger gjenstår. Og fredagens kjøring tyder på at det kun er én ting som gjelder for Hauger.

Ikke bare var han godt over halvsekundet raskere på treningsskjøringen på Mugello-banen i Italia, men under kvalifiseringen så var heller ingen i nærheten av den norske Red Bull-junioren.

Hauger klinte til med første pole position med 28 hundredelers margin til Paul Aron, før han i neste kvalifiseringsomgang slo Roman Stanek med over halvsekundet igjen.

Og ettersom Haugers nest beste tid også var bedre enn konkurrentenes nest bestetid, så har han sikret pole position i samtlige tre løp på Mugello denne helgen. Dermed har han kopiert seg selv fra Hungaroring i sommer der han også sikret en trippel pole position.

De to første løpene kjøres lørdag formiddag og ettermiddag, før siste løpet kjøres søndag formiddag på banen i Toscana.

Helgens løp kan du følge her (ekstern lenke)