Gå til sidens hovedinnhold

– Denne skolen er et ledd i å få med flest mulig lengst mulig!

– Det er først til mølla og åpent for alle.

Mellom mandag 4. og onsdag 6. oktober arrangerer Bjørkelangen Sportsforening Rema 1000 håndballskole i Bjørkelangen Sportshall.

– Skolen er for barn mellom seks og 12 år, det kreves ingen forkunnskaper og du trenger ikke å være medlem i BSF for å delta. Skolen er et nytt konsept fra håndballforbundet. Der det tidligere ble fokusert på å gi tilbudet til lag som skulle begynne å spille håndball, vil det nå gå intensivt over tre dager i høstferien, og med mer søkelys på individuelle ferdigheter på det nivået barna er, forklarer Jahn Svendsen i BSFs håndballgruppe.

Det blir to økter hver dag på halvannen time, med servering av mat imellom.

– En stor takk til Rema 1000-kjøpmann Kai-Petter Ulbo, som sørger for denne ordningen, presiserer Svendsen videre.

Det vil være 60 ledige plasser, og det blir lokale instruktører som driver skolen.

Påmeldingsfristen er 16. september og det er først til mølla.

BSF har per i dag aldersbestemte lag mellom seks og 11 år, men ønsker å stille flere lag i tida framover.

– Jeg har ikke noe tall på eventuelt frafall som følge av koronaen, men den lave aktiviteten det siste året har spilt en rolle. Alle over 15 år i BSF vil spille på samarbeidslag med resten av håndballklubbene i Aurskog-Høland. Slik det er nå, er det samarbeid også i yngre klasser, men det ideelle hadde vært at de enkelte klubbene har nok spillere til egne lag i disse årskullene – for begge kjønn.

– Vårt mantra er at flest mulig skal drive med håndball lengst mulig og håndballskolen er en fin rekrutteringsarena i så måte, avslutter Jahn Svendsen.

Kommentarer til denne saken