– Selvfølgelig ønsker vi oss basseng

Nina Granerud Fjeld i SHIUL og FAU-leder Jonny Skogholt ved Bråte skole vil kjempe med nebb og klør for at svømmebassenget på skolen ikke blir nedlagt.

Nina Granerud Fjeld i SHIUL og FAU-leder Jonny Skogholt ved Bråte skole vil kjempe med nebb og klør for at svømmebassenget på skolen ikke blir nedlagt. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I kommunestyret, etterlyser Høyres Simen Solbakken entusiasme for et nytt basseng. Her kommer den: 

Vi er et team på 10 instruktører i BSFs svømmegruppe som underviser 118 barn og unge hver uke i bassenget på Bjørkelangen ungdomsskole. Vi, våre svømmere samt deres foresatte, gleder oss entusiastisk til et nytt basseng. Vi gleder oss til et basseng hvor det er tilrettelagt for undervisning av de minste, ikke minst med oppvarmet vann så de slipper å fryse. Vi gleder oss til et basseng hvor mange kan trene, svømme og mosjonere samtidig. Vi gleder oss til å øke kapasiteten på kursene vi tilbyr og ikke minst skape nye kurstilbud.

I dag klarer vi ikke å ta imot flere til våre kurs. Vi gleder oss til dusjanlegg, uten mugg og sopp, hvor vi kan dusje uten at andre ser inn til oss hver gang døren til bassengene åpnes.  Vi gleder oss til omkledningsrom med skap, med speil og med toaletter hvor vi kan låse dørene.  

Som trener for Revmatikerforeningen på tirsdager i det samme bassenget, gleder jeg meg entusiastisk til å invitere til trening i et basseng hvor vannet faktisk holder 34 grader, hvor det er plass til alle som ønsker å trene og bevege seg i varmt vann og hvor mennesker med revmatiske lidelser slipper å klatre i en trappestige for å gå ned/opp av vannet.

Og jeg tror deltakerne på kurset også ser frem til å kunne være i det varme vannet oftere enn en gang i uken, altså i et basseng som er åpent for publikum hele dagen, hele året. 

Vi er mange som er entusiastiske til et nytt basseng. Og jeg er trygg på at enda flere også vil dele denne entusiasmen når man ser hvilke bruksmuligheter et moderne basseng har hvor fasilitetene er tilrettelagt for alle. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken