Om kulturskolens sommerkonsert

FORNØYD: Anders Engås skryter av kulturskolens sommeravslutning. Foto: Privat

FORNØYD: Anders Engås skryter av kulturskolens sommeravslutning. Foto: Privat Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dette var mer enn en vanlig sommeravslutning for elever, dette var en festkonsert!

DEL

LeserbrevJeg er en av dem som rynket litt på nesen da kulturskolen inviterte til sommeravslutningskonsert hvor det kostet penger for å se elevene opptre. Skal det virkelig koste penger for foreldre og søsken å delta på sommeravslutningen? Jeg er selv musikklærer og det ville vært helt utenkelig for vår skole å ta inngangspenger på en sommeravslutning.


Jeg må imidlertid si at etter at jeg var publikum ved sommerkonserten i går har jeg totalt endret mening. Dette var mer enn en vanlig sommeravslutning for elever, dette var en festkonsert! Det koster penger å produsere konserter av dette formatet, og det å sitte som tilhører i salen og få se og høre kommunens barn og unge opptre på et så høyt nivå i en så fantastisk ramme som den nye kultursalen er, var verdt hver ei krone.


I min ungdom var jeg så heldig å få gå i korps og kulturskole hvor vi som elever jevnlig fikk oppleve å stå på store flotte scener og spille seriøse konserter, og i går ble jeg rett og slett rørt over å se at kommunens barn og unge får det samme tilbudet her.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags