Gå til sidens hovedinnhold

Kjenner oss ikke igjen i Sauges beskrivelse om golfstøtte

Artikkelen er over 3 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Aurskog-Høland Idrettsråd synes det er ekstremt trist at Aurskog-Finstadbru Golfklubb er kommet i en situasjon der styret har sett seg nødt til å melde oppbud og gå konkurs. Golfklubben har i flotte omgivelser vært et samlingspunkt for veldig mange, og gitt et godt sportslig tilbud til de som har ønsket det.

Les også

Styreleder etter konkursen: – Sikker på videre spill

 

I intervjuet med grunneier Hans Sauge i Indre Akershus Blad og Romerikes Blad, onsdag 18.10.17, blir det sagt at golfklubben ikke har fått drahjelp fra Aurskog-Høland kommune og Aurskog-Høland Idrettsråd i form av utbetaling av spillemidler.

Les også

Grunneier kan få golfanlegg til 20 millioner – betalt av banken

 

Idrettsrådet kjenner seg ikke igjen i denne beskrivelsen og ønsker å presisere at alle godkjente søknader om spillemidler blir satt i en prioriteringsliste som behandles i Idrettsrådet og Kommunestyret. Ingen godkjente søknader har blitt nedprioritert og/eller utelatt fra denne prioriteringslista.

Les også

– Et av de største tapene i bankens historie

 

Det er dog et etterslep på utbetalinger av spillemidler nasjonalt, men idrettslagene i Aurskog-Høland har de senere år enten fått rentestøtte til mellomfinansiering eller fått forskuttert beløpet av Aurskog-Høland Idrettsråd og/eller Aurskog-Høland kommune.

Les også

Forrige daglig leder etterforskes: – Dette er en ikke-sak

 

Aurskog-Høland kommune har en meget velfungerende idrettskonsulent som i stor grad bistår idrettslagene med det de måtte ha behov for, herunder også søknader om spillemidler.

Aurskog-Høland Idrettsråd jobber aktivt for et godt samarbeid mellom de forskjellige idrettslagene, og mellom idrettslagene og kommunen. Idrettslagene har også hver sin kontaktperson i idrettsrådet de kan ta kontakt med når de ønsker det.

Dette til orientering.

Kommentarer til denne saken