Vedrørende «1,3 millioner kroner rett i foret»

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Presisering fra Kjell-Tore Skedsmo.

DEL

LeserbrevVedrørende reportasje i Indre Akershus Blad 1. februar med overskriften: «1,3 millioner kroner rett i foret».

Reportasjen fremstiller og gir uklare inntrykk av roller, eierskap og om hvordan beslutningsprosesser gjennomføres i banken.

I den forbindelse vil jeg presisere at det er vårt familieselskap Grefsen Holding AS som er eier av egenkapitalbevisene i Aurskog Sparebank.

Her flyr Espen og de 151 andre passasjerene over Oslo for fjerde gang: – Det var en rar stemning om bord 

Aurskog Sparebank, hvor egenkapitalbevisene er notert for åpen handel gjennom Oslo Børs, er selvfølgelig underlagt lover og regler for både handel og drift. Det samme gjelder prosesser og beslutninger om emisjoner. Finansielle disponeringer og beslutninger, foretatt av administrasjon og styre, behandles og  gjennomføres i Aurskog Sparebank, i.h.t gjeldende lovverk. Det samme gjelder vedtak om utbytte til eierne av egenkapitalbevis.

Videre vil jeg også presisere at vårt eierskap av egenkapitalbevis i Aurskog Sparebank, gjennom mange år, er basert på en langsiktig interesse for vår lokale sparebank. Den måten administrasjonen, alle ansatte og styret har utviklet bankens virksomhet gjennom mange år, er jeg veldig stolt av å være en del av. Dette gjelder både som kunde, styremedlem og gjennom eierskap av egenkapitalbevis i vårt familieselskap Grefsen Holding  AS.

Det er ønskelig å få presisert dette, i en oppfølging til den måten ovennevnte reportasje har fremstilt dette.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags