Gratulerer Aurskog-Høland

Av
DEL
Meningeriv>

Denne helgen er det offisiell åpning av KulturArena Aurskog-Høland, med festforestilling fredag kveld og med flotte arrangementer gjennom hele helgen.

Vi er mange som allerede har fått oppleve arrangementer i den imponerende Kultursalen, og vi gleder oss over å ha fått en ordentlig Storstue i vår kommune.

Med jevne mellomrom har ønsket om bedre fasiliteter for kulturarrangementer kommet til uttrykk, og mange har i årenes løp engasjert seg. Dette gjelder også undertegnede, som i sin aktive periode brakte dette på bane i ulike fora. I februar 2003 arrangerte jeg en konsert i aulaen på Bjørkelangen videregående skole, som startskudd for en Kulturhus-stafett. Stafetten gikk videre til Musikkrådet, som etter sitt arrangement sendte den videre. Billettinntektene skulle i sin helhet gå til den Storstuen vi håpet å få, som et symbol på at dette var noe mange ønsket seg.

Hvor ble så pengene av?

De har stått trygt i lokale banker i alle disse årene, vel voktet av stafett-arrangørene. Nå er tiden inne for å overføre pengene til de som administrerer Kultursalen. Som vedlegg vil det følge noen tanker og innspill fra «vokterne», som vet at dette er en symbolsk sum i den store sammenhengen.

All ære til dem som har stått på for å realisere dette flotte prosjektet! Lykke til med åpnings-helgen, og med aktivitetene i fremtiden!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags