Ny danseklubb på Bjørkelangen

Instruktør:  Cato Larsen er instruktør for kursene. Han har holdt på med linedance siden 1997. I fjor startet han på Bjørkelangen.

Instruktør: Cato Larsen er instruktør for kursene. Han har holdt på med linedance siden 1997. I fjor startet han på Bjørkelangen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Et helt nytt dansetilbud ble startet på Bjørkelangen i fjor. Nå er det etablert en egen klubb, og dansen fortsetter 22. august med nye kurs i godt egnede lokaler i musikksalen på Bjørkelangen skole.

DEL

Kursleder er Cato Larsen. Han har i over 20 år ledet Western Line Dancers. Før sommeren ble det etablert en egen klubb i Aurskog-Høland: Western Line Dancers Bjørkelangen.

– Initiativet kom fra lokalmiljøet som ønsker linedancekurs på Bjørkelangen. Nå flytter vi inn i nye,  flotte lokaler på skolen, sier Cato Larsen.

Gratis prøvekveld

Kurset starter onsdag 22. august. Det blir både grunnkurs for dem som ikke har danset før, eller har danset veldig lite, og kurs for dem som har danset tidligere. Begge går samme kveld.

Hvis man ønsker å prøve, koster det ingenting. Første kurskvelden er gratis. Det er bare å møte opp.

– Ikke bare country

Linedance er dansen du kan danse alene, men samtidig i selskap med andre. Det er en danseform man kan begynne med samme hvor man er i livet, selv om man aldri har danset før.

Det danses på linjer og rekker til all slags musikk. Man får trent både kroppen og hodet, ettersom dansene består av kombinasjoner av trinn som man lærer seg gradvis. Det er ingen prestasjonskrav, og linedance passer for alle, i alle aldre.

– Mange forbinder linedance med country-musikk, men i dag danses linedance til all slags musikk, sier Cato Larsen.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

Artikkeltags