De har litt av hvert å by på, de fem glade amatørkunstnere, alle damer, som 16. og 17. november inviterer til amatørutstilling på Hofmoen gamle skole på Moe.

– Planen var at vi skulle hatt denne utstillingen i fjor, men av forskjellige grunner ble den skjøvet ett år fram i tid, forteller Bjørg Olberg fra Moe, primus motor for utstillingen i det gamle skolelokalet.

Med seg på utstillingen har hun nabo Cecilie Jacobsen, Stine Prytz Østby, også hun fra Moe, Renate Hauer fra Fosser og Trine Andersen fra Sørumsand.

For Bjørg Olberg og Cecilie Jacobsens del blir dette andre gang de avholder utstilling av sine arbeider i grendas tidligere «storskole», mens de tre andre har hengt seg på denne gang.

– Hofmoen skole er en flott ramme om en slik utstilling. Huset har en historie å fortelle og grenda har tatt vare på gamleskolen på en ypperlig måte. Disse lokalitetene vil lage en fin og spesiell atmosfære rundt det vi skal vise fram, sier Cecilie Jacobsen.

Under åpningen lørdag, vil det bli kunstneriske innslag av lokale aktører.

– Hvem disse er røper vi ikke. Kom til Hofmoen skole, slipp ned skuldrene og opplev litt kultur og kunst i lokalmiljøet, oppfordrer Bjørg Olberg.