Per har jobbet frivillig i 47 år – nå har han fått sin belønning

ILDSJEL: Per Aas står først i køen og sier alltid ja når noen spør om hjelp. Det er en av grunnene til at han fikk prisen, skriver Thomas A. Sagen til Indre.no.

ILDSJEL: Per Aas står først i køen og sier alltid ja når noen spør om hjelp. Det er en av grunnene til at han fikk prisen, skriver Thomas A. Sagen til Indre.no. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

GANSDALEN: Lørdag fikk Per Aas hederspris for sin innsats i Dalen Idrettslag. - Planen er å bidra så lenge jeg kan, sier han.

DEL

– Det var veldig hyggelig og overraskende, forteller en stolt Aas.

Han begynte og jobb frivillig for Dalen Idrettslag i 1960.

– Før vi fikk kunstgressbane her var min oppgave å merke opp fotballbanen. Jeg har også vært med på mange dugnader. For meg har det vært viktig å jobbe for at klubben skal fungere på en best mulig måte.

– Vi visste ingenting om dette 

– Bidra så lenge jeg kan

I løpet av de 47 årene Aas har jobbet frivillig har han hatt tre barn som har spilt fotball for klubben.

– Det var veldig gøy å se dem spille for Dalen IL.

– Vil du fortsette å være aktiv i klubben i tiden framover?

– Planen er å jobbe for Dalen IL så lenge jeg kan. Nå er vi en dugnadsgjeng med 16 pensjonister som møtes en gang i uken. Den eldste av oss er 80 år. Vi klipper gress, vasker og holder orden i klubbens ungdomshus.

Her er langrennsåpningens sensasjonsmann 

Trofast supporter

Leder i Dalen Idrettslag Thomas A. Sagen skriver til Indre.no at Per Aas fikk prisen for sin lange og solide innsats for klubben gjennom flere tiår.

Han har vært en aktiv ildsjel i idrettslaget store deler av livet og har bidratt blant annet som lagleder, banemannskap og hjelper på Dalen samfunnshus. Han står først i køen og sier alltid ja når noen spør om hjelp. I tillegg er han en trofast supporter som har fått med seg de fleste A kampene på Dalheim.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken