- Folk har savnet oss og trafikken har vært kjempegod

FOLKSOMT: Extra-driver Ole Jonny Fjeldstad forteller om fin trafikk i etterkant av butikkåpningen torsdag. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

FOLKSOMT: Extra-driver Ole Jonny Fjeldstad forteller om fin trafikk i etterkant av butikkåpningen torsdag. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

Artikkelen er over 2 år gammel

AURSMOEN: Extra-driver Ole Jonny Fjeldstad forteller om umiddelbar suksess for den nye butikken ei snau uke etter nyåpningen.

DEL

- Vi har hatt meget godt besøk fra både gamle og nye kunder.

- Hva er kundene mest fornøyde med?

- Mange har bemerket at det har blitt luftig her. Det er god plass mellom hyllene og takhøyden er stor. Det er ingen kjøkjøring her! Mange liker også at utvalget er bedre enn før, sier Fjeldstad.

Les også: - Det var en maktesløs følelse å stå og se på, dette har jo vært vårt annet hjem

Butikkdriveren forteller at folk har savnet de ansatte, som er tilbake alle som én, i tillegg til butikken som sådan, etter brannen i september 2015.

- Det er veldig hyggelig å bli satt sånn pris på. Mange har også bemerket at parkeringsplassen har blitt større - 64 plasser mot 40 før brannen. Innkjøringen er også mindre trang nå. Vi skal gjøre vårt for å levere varene også framover, avslutter Fjeldstad - vel vitende om at dagligvareforretningen enn så lenge nyter godt av nyhetens interesse.

Artikkeltags