Nyåpning av bygdekinoen: – Vi håper på fullt hus!

SNURR FILM: Vigdis Jakobsen ser fram mot den første filmvisningen i kultursalen på nye Bjørkelangen skole. Foto: Kristine Eid

SNURR FILM: Vigdis Jakobsen ser fram mot den første filmvisningen i kultursalen på nye Bjørkelangen skole. Foto: Kristine Eid

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Bygdekinoen flytter inn i kultursalen på nye Bjørkelangen skole. Initiativtaker Vigdis Jakobsen gleder seg til å vise film i den flotte salen.

DEL

– Det skal bli spennende å invitere kinopublikummet inn i den nye kultursalen på søndag, forteller Vigdis Jakobsen, som har ansvaret med å organisere bygdekinoen. På nyåpningen av bygdekinoen vil det bli vist to filmer.

– Vi begynner åpningen med å vise barnefilmen «Peter Kanin» og avslutter med filmen «Norske byggeklosser».

I den nye kultursalen er det 350 plasser.

Jakobsen håper på mange besøkende.

– Jeg har et ønske om at vi får fylt opp så mange plasser som mulig, sier Jakobsen.

LES OGSÅ: Madeleine var overkvalifisert for hjemmetjenesten: – De ville heller ha en assistent de kunne gi lavere lønn


Byttet dag og tidspunkt

Tidligere var bygdekinoen i flerbrukssalen i Bjørkelangen torg. Der var det 107 plasser. Filmene ble da vist på torsdager. Nå er visningsdagen flyttet til søndag.

– Vi tror dette er en dag som vil passe folk bedre. Vi har også byttet visningstidspunkt. Det tror vi blir et bedre tidspunkt for barnefamilier som ønsker å komme hjem før leggetid, og andre som må kjøre langt for å komme til Bjørkelangen.

Før filmvisningene vil det være mulig å kjøpe billetter ved inngangen eller på nett. Bygdekinoen har også en egen app hvor man kan bestille billetter.

Jakobsen forteller at det vil bli vist filmer to søndager i måneden.

– Vi vil vise de nyeste filmene som har kommet ut.

LES OGSÅ: Erik (65) har 1.000 plater i hylla: – Detta moderne greiene kom litt brått på meg!

– Hva blir din oppgave på søndag?

– Jeg skal selge billetter og passe på at alt går som det skal. Under filmvisningen tar jeg nok en plass i salen, sier Jakobsen.


Artikkeltags