Gå til sidens hovedinnhold

Bygdas største konsertscene åpner dørene igjen, og disse er først ut

KulturArena på Bjørkelangen åpnes opp for arrangementer.

Etter noen uker med nedstenging åpner kultursalen igjen med arrangementer.

– Her blir det noe for enhver smak, og i trygge omgivelser med alle gjeldende smittevernhensyn, sier kulturkoordinator Gabi Valentien.

Først ut er «Håkon Hauer i godt selskap», som sammen med Monica Walter, Totto Johansen og Kjetil Hjerpeset tolker country and western-låter fra inn- og utland.

Deretter inviterer Leseselskapet, i samarbeid med biblioteket, til forfatterkveld med Shazia Majid. Hun har skrevet den kritikerroste boken «Ut av skyggene: den lange veien mot likestilling for innvandrerkvinner».

Siste torsdag i februar blir det show med musiker Tor Henning Olsen fra DET BETALES; «Working Class Hero – en hyllest til John Lennon».

I mars kommer standup-komiker Trine Lise Olsen med forestillingen «Den lille stemmen», og i begynnelsen av mai gjøres scenen klar for den legendariske skuespilleren Svein Tindberg og hans forestilling «Abrahams barn».

Bygdekinoen er også tilbake annenhver søndag. 14. februar er det først familiefilmen «Lassie kommer hjem», og deretter «Den største forbrytelsen».

– Sistnevnte ble også vist i julen, men nå er det en ny sjanse til å få med seg den mye omtalte filmen som er basert på Marte Michelets bok med samme tittel, sier Valentien.

Kommentarer til denne saken