Løp seg til overraskende pallplass

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Så er den 56. Bruvollenstafetten historie. Selv om det ikke blomstrer med lokale lag i den tradisjonsrike stafetten, var det også i år lokale lag som gjorde sine saker meget bra.

DEL

I gutteklassen for 11-16-åringer kom Sørum IL på en meget fin tredjeplass,slått av to lag fra Nittedal IL.

– Vi har tidligere vært med i åpen klasse i to år, men i år stilte vi med et eget guttelag, og resultatet er vi meget fornøyd med, sier Monica Møllevik Eek til Indre Akershus Blad.

Det var smil og latter i Sørum-leieren etter den noe overraskende tredjeplassen i klassen. Bak seg på resultatlista hadde Sørum Nordre Eidsvoll IL og to lag fra Ull/Kisa.

– Det er gøy å løpe, spesielt når det går så bra, men idrett er for meg en hobby, sa sisteetappeløper Anders Morille etter å ha passert målstreken.

Løperne til Sørum IL kommer for øvrig fra klubbens ski- og friidrettsgruppe.

– Løper med bikkja

I herrer senior og veteran var det kun Aurskog.Høland FK som stilte lag. På veteranlaget løp den tidligere storhopperen Øyvind Berg (47) på andre etappe.

– Det jeg trimmer nå er å løpe med bikkja, men da jeg søndag ble spurt om å være med på laget, stilte jeg selvfølgelig opp, sa Berg etter å ha gjennomført sin etappe på 400 meter.

Det var (selvsagt) seniorgutta som fikk den beste tiden med 15,06, mens veteranene gjennomførte stafetten på 18,42.

BULs førstelag vant kvinner junior, mens Nordre Eidsvoll IL vant kvinner senior, og Nittedal ILs 1. lag jenter 11-16 år. En klasse som også gikk uten lokale lag.

Satser på to lag

I åpen klasse var det med flere lokale lag, men Åsen Ski mosjonistene vant klassen.

Det lokale laget med familie og venner fra Blaker og Sørumsand, Horsepower Racing Team kom på tredjeplass, tre sekunder foran laget til Blaker Sparebank/Blatt Gruppen, som igjen kom foran blandingslaget fra Sørum IL i mål.

– Neste år satser vi på å ha med to lag, sier Gunhild Fretheim i Horsepower Racing Team.

Artikkeltags