Satser friskt med pizzeria

Ønsker velkommen: Ny eier Kurt Holm av restauranten på Bruvollen i Blaker håper lokal-befolkningen benytter seg av tilbudet.Foto: anita Jacobsen

Ønsker velkommen: Ny eier Kurt Holm av restauranten på Bruvollen i Blaker håper lokal-befolkningen benytter seg av tilbudet.Foto: anita Jacobsen

Artikkelen er over 2 år gammel

BLAKER: Kurt Holm er tilbake der han vanket i ungdomsårene. Nå skal han sørge for å få lokalbefolkningen ut på restaurant i helgene.

DEL

Restauranten på Bruvollen i Blaker har fått nye eiere. 1. april tok Kurt Holm over driften etter Arben Kllogjeri, som i mange år har drevet spisestedet i samfunnshuset.

Etter en del arbeid med lokalene, kunne Holm og hans kumpaner ønske gjestene velkommen til ny restaurant og nytt konsept 1. mai.

– Vi har endret møblementet, skiftet en del tekniske deler på kjøkkenet og lagt opp nytt kabelsystem. Nå er alt lagt til rette for å gi lokalbefolkningen en god opplevelse, både matmessig og i form av ulike arrangementer og konserter, sier Holm til Indre Akershus Blad.

– Som å komme hjem

Holm er godt kjent med restaurantdrift. I mange år har han drevet i bransjen, og driver blant annet på Strømmen i dag.

– Hvorfor satse på Bruvollen?

– Jeg vanket her mye i ungdomsårene. Det var en veldig morsom tid. Da jeg så restauranten lå for salg, måtte jeg slå til. Det var nesten som å komme hjem, sier han.

– Hvilke forventninger har du?

– Vi har håp om at stedet skal gå rundt, og skal gi driften god tid. Samtidig ligger stedet litt øde, og vi har ingen garantier. Men vi skal forsøke å få det til så godt vi kan.

I første omgang satser Holm på pizzeria i lokalene.

Dartturneringer

Etter hvert, dersom folk ønsker tilbudet velkommen, er planen å starte med norsk husmannskost i tillegg.

Etter spisetid, er meningen å satse på pub fredag og lørdag.

– Vi har mange planer. Det jobbes med å få til et stort amcar-treff. Vi vil ha karaoke. En gang i måneden tenker vi konsert med danseband, og en gang i måneden en mer rocket konsert. I tillegg er vi i dialog med Norsk dartforbund. Ønsket er å få til store dartturneringer, som norgescup, fra neste år, opplyser han.

En daglig leder, en pizzakokk, en annen kokk og folk som skal stå for selskapsbiten er allerede på plass.

– Bruvollen skal være et sted folk kan komme og slappe av, ta en matbit og hygge seg utover kvelden. Vi håper publikum setter pris på tilbudet, sier Holm.

Artikkeltags