Vi tittet før kampen på lagoppstillinger fra da vi lå i toppen av 4. divisjon, og fant ut at vi bare en ny mann. Og at vi måtte opp på 4.divisjons-nivå igjen. Årets varierende prestasjoner skyldes treningskultur, sa Pål Thoreid til Indre Akershus Blad etter kampen.

-Så vi klarte å heve oss denne kampen til det gjenkjennelige, så vi har det i oss enda. Lå kompakte i kjent struktur i kjente roller, også kjempet vi hardt. Fikk inn noen kontringer også, forklarte Thoreid.

Martin Nordseth og Martin Mathisen sendte Blaker opp i 2-0 like etter halvtimen. Løvenstad fikk en redusering før Mathias Karlsson sendte Blaker opp i 3-1. Det ble en redusering til for serieleder Løvenstad, men Nordseth og Per Einar Martila sørget for 5-2 og hjemmeseier.

-Kampen viser at vi har nivået inne fremdeles. Men det er for mye variasjon på prestasjoner gjennom en hel sesong, sier Thoreid, som har liten tro på opprykk.

Blaker har 38 poeng og fire poeng opp til Fjellhamar som har 2. plassen. Mellom der ligger Søndre Høland med 39 poeng. Alle lag har spilt 19 kamper, og har dermed tre kamper igjen. Løvenstad leder med sine 49 poeng.

AFSK får besøk av Søndre Høland på tirsdag, og den kampen sender Indre Akershus Blad direkte.

Blakers lag:

1 Hans Aron Hammeren

2 Marius Jeppesen

3 Simen Kristiansen

6 Pål Thoreid

18 Sander Svardahl

7 Vegard Løberg Gjelsvik

8 Torbjørn Dahlum Nilsen

9 Martin Nordseth

10 Anders Egeberg

11 Martin Mathisen KAPTEIN

14 Mattias Örjan Karlsson

Benyttede innbyttere:

5 Viktor Albert Myrvold Wikstrøm

15 Fredrik Kristiansen

17 Elias Guldhaug Standal

21 Robin Myhrer

77 Per-Einar Martila