Indre-TV viser lokal julekalender

FILMER JULEKALENDER: Javier Berrocal i Albatross Films er aktuell med sin andre julekalender, som du nå kan følge på indre.no i desember.

FILMER JULEKALENDER: Javier Berrocal i Albatross Films er aktuell med sin andre julekalender, som du nå kan følge på indre.no i desember.

Håper å gjenta suksess – med mer latter.

DEL

Fra søndag 1. desember til og med tirsdag 24. desember kan du følge Javier Berrocal og Albatross Films julekalender på indre.no.

I 2010 startet Berrocal Albatross films.

Spanjolens produksjonsselskap tilbyr høy kompetanse innen video og filmproduksjon.

Etter nesten 12 år som filmfotograf og regissør for spansk TV i Barcelona flyttet Javier til Norge, og i dag bor han og kona Nathaly med hennes to barn fra et tidligere forhold og sønnen Matias på Bjørkelangen.

I 2018 produserte Berrocal og fotograf Kenneth Halvorsen fra Bjørkelangen en filmsnutt med forskjellige gjester fra Aurskog-Høland, og glimt fra julekonserter og julemarkeder for hver eneste dag fra 1. desember til og med julaften.

I år håper han å gjenta suksessen – med en ny vri.

De tre kulturpersonlighetene Terje Holmedahl, Janne Nordvang, Karianne Lotterud og Roger Ødegård skal være programledere for mesteparten av kalenderpostene i det frivillige prosjektet.

Samtaler med kjentfolk

De fire vil filmes i samtale med en rekke forskjellige personer fra alle Aurskog-Hølands hjørner.

Blant gjestene finner vi blant andre Håkon Hauer, Kari-Anne Næsset, Grethe Granerud, Anne-Gry Enger, Emma Morgan, Elin Glende, Morten Rognan og Ole Petter Fagerbæk Bernhus.

Mange så julekalenderen i fjor, og vi fikk mye ros, men folk savnet humor som et element. Det håper vi de tre livlige programlederne skal gjøre noe med i år, vi skal ha litt løsere snipp. Vi er også takknemlige for at Wilh. Moseby eftf. AS sponser oss, og takk til vår gode hjelper Ragnar Heide, forteller Javier Berrocal.

Studioet vil være i Bjørkelangen stasjons lokaler, og kalendersnuttene kan du se på indre.no hver formiddag hver dag fram til og med julaften.


Artikkeltags