Vil gjenta suksessen: Klart for ny låvefest

Styret i Club Viggo Jan Olav Roelse (t.v.), Tommy Enger, Ragnvald Ihle, Kristin Haugerudbråten, June Enger, Mona Vangen og Tine Enger innbyr til en ny bygdefest med levende musikk.
Arkivfoto: Marit Reisjaa Karlsen

Styret i Club Viggo Jan Olav Roelse (t.v.), Tommy Enger, Ragnvald Ihle, Kristin Haugerudbråten, June Enger, Mona Vangen og Tine Enger innbyr til en ny bygdefest med levende musikk. Arkivfoto: Marit Reisjaa Karlsen

Den første sommerfesten ble en suksess. Lørdag 8. juni er det klart for en ny låvefest på Eidsverket.

DEL

– Ifjor var det over 200 personer på sommerfesten og vi håper det blir enda flere i år. Siden det ble en suksess i fjor, kjører vi samme konseptet med levende musikk og har 30-årsgrense, forteller en spent Mona Vangen, som sitter i styret til festarrangøren, Club Viggo.

Aurskog-Hølands lengstlevende festkonsept har eksistert siden 1985 og har stått for mange festligheter gjennom disse årene.

Men om festene skal leve videre, er arrangøren avhengig av at folk stiller opp når det innbys til fest.

Sommerfesten arrangeres på låven ved Eidsverket på Bjørkelangen lørdag 8. juni.

– Kalle Føtters Partyband spiller for oss, de er kjent som et av Norges største coverband. Så her ligger alt til rette for god stemning, sang og dans i helt spesielle omgivelser, sier Vangen som oppfordrer de som skal på festen til å kjøpe billetter på forhånd.

.

Det blir ofte stemningsfullt i låven på Eidsverket, her fra fjorårets fest. Arkivfoto: Marit Reisjaa Karlsen

Det blir ofte stemningsfullt i låven på Eidsverket, her fra fjorårets fest. Arkivfoto: Marit Reisjaa Karlsen

Artikkeltags