- Publikum vil kjenne det i kroppen dagen etter!

KALAS-KLAR: Freddy Kalas lover et konsertsirkus folk vil kjenne i kroppen dagen derpå når han opptrer under Bjørkelangen Musikkfestival lørdag.

KALAS-KLAR: Freddy Kalas lover et konsertsirkus folk vil kjenne i kroppen dagen derpå når han opptrer under Bjørkelangen Musikkfestival lørdag.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Den folkekjære Freddy Kalas lover et tradisjonelt allsangsirkus for både store og små i forbindelse med konsertene under Bjørkelangen Musikkfestival lørdag.

DEL

Bli abonnent: Indre+ i 8 uker for kun 49 kroner!

Da Indre spurte den populære artisten hva publikum kan forvente seg fra scenen i festivalhallen lørdag, var han ikke sein om å svare:

– Tilhørerne kan forvente et rent tradisjonelt allsangsirkus de vil kjenne i kroppen dagen etter!

Freddy Kalas var den tredje mest strømmede artisten i Norge i 2015.

Den nyeste singelen Jovial har allerede blitt strømmet 17 millioner ganger på Spotify. Siden lanseringsdatoen 20. mai har den ligget på 1. og 2. plass på VG-Lista.

Artistens bidrag til Melodi Grand Prix i 2016, Feel Da Rush, var den mest strømmede av alle bidragene. I skrivende stund ligger den på eventyrlige 20 millioner avspillinger på Spotify.

Sangeren med de allsangvennlige og fengende refrengene forteller at han digger mange artister og band, men trekker fram to:

– Bob Marley og Jason Derulo.

Kalas er en del av en stadig økende tradisjon blant norske artister: Han synger på norsk.

– Fordelen med å synge på norsk er kanskje at jeg treffer publikum her i Norge på et mer personlig og tradisjonelt plan. Det er også lettere for barna å tyde tekstene. Barn er nemlig et utrolig viktig publikum, sier Kalas, som først spiller en konsert med fri aldersgrense før han spiller opp til dans for de voksne utpå kvelden lørdag.

Kalas har vært på Bjørkelangen tidligere, men han har aldri satt beina på bakken her.

– Jeg har kjørt forbi Bjørkelangen og kan beskrive kommunesenteret som koselig, pent og jordnært. Jeg er nemlig fra et lite sted selv.

Freddy Kalas tror mye av grunnen til at han treffer mange unge med musikken, er de fengende melodiene og tekstene.

– Men jeg treffer fans i alle aldre, også 60-åringer.

Selv om han har blitt streamet millionvis ganger, er det på scenen han trives aller best.

– Det er på scenen jeg hører hjemme, slår han fast overfor Indre Akershus Blad.

Dermed skulle grunnen være beredt for to stemningsfulle og gyngende konserter i Festivalhallen på Bjørkelangen lørdag kveld!

 

Artikkeltags