Gå til sidens hovedinnhold

Rolf Erik Syversen returnerer til musikkfestivalen

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: En av musikkfestivalens grunnleggere er tilbake!

Rolf Erik Syversen er et navn mange vil nikke gjenkjennende til i Aurskog-Høland, ikke bare i egenskap av å ha vært med på å starte Bjørkelangen Musikkfestival tilbake i 1996.

LES OGSÅ: Ansatte 62-åring: — Seniorer er en ressurs

Rolf Erik Syversen åpnet overnattingssted, restaurant og pub på Bjørkelangen tidlig på 1970-tallet, en virksomhet som ble døpt Villa Marte. I tillegg er Rolf Erik, som har bodd på Lesja i en årrekke, en meget habil gitarist.

Syversen er utdannet klassisk gitarist fra Norges musikkhøgskole og studerte gitar og plekterspill hos professor Bjørn Fungaard i Oslo.

Han opptrådte for første gang i NRK som 13-åring og ble senere ansatt i rikskringkastingen, i blant annet programmet Husker du og flere forskjellige programposter i NRK radio og fjernsyn.

Lørdag kommer han hjem til Bjørkelangen med sitt eget band. Rolf Erik Syversens orkester består av seks etablerte og dyktige musikere fra Lillehammer og omegn.

Bandet hører først og fremst hjemme i jazzens mangfoldige verden, med egne arrangementer fra standardjazzens repertoar.

LES OGSÅ: Håvard tar over etter Paal Christian

Det blir musikk for enhver smak og ofte dukker det opp jazzy arrangementer på helt andre låter også. Vi nevner folkemusikk, blues, pop, rock, eller Prøysen.

Rolf Erik Syversens orkester spiller i pausen til Sørum storband i kultursalen, men forvent noe helt annet enn kun pauseunderholdning.

Her oser det kvalitet lang vei!

Kommentarer til denne saken