Gå til sidens hovedinnhold

Kan sette publikumsrekord: – Perfekte artister å innvie kultursalen med

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: Ragnar Heide i Den kulturelle spaserstokken i Aurskog-Høland ser fram til onsdag 22. august. Da spiller Leif Anders Wentzel og Trond Nagell Dahl i kultursalen i Bjørkelangen skole og sparker i samme øyeblikk i gang Bjørkelangen Musikkfestival.

Trond Nagell Dahl og Anders Wentzel blir beskrevet som Musikk-Norges svar på Pernille og Mister Nelson, og de har underholdt høy og lav i inn- og utland, både som duo og med band i mange år.

Duoen har markert seg sterkt i norsk musikkliv, både hver for seg og sammen.

Trond Nagell Dahl er en av  Norges to mest kjente pianister, som han med det kreppede håret i Beat for Beat. 

Les også: Leder den første forestillingen i Aurskog-Hølands nye storstue

I tillegg til dette, har han de siste 20 årene også bidratt på en rekke plateinnspillinger og turneer, blant annet med Hellbillies.

Leif Anders Wentzel er kanskje mest kjent for sin hederlige 2.plass etter Martin Halla i «The Voice» 2012, der publikum ble kjent med en sixpence elskende totning med sans for «den gode replikk».

Han har også deltatt i Beat for Beat en rekke ganger.

Sammen har de stått bak Sommerslagere på Gjøvik i 12 år.

I 2016 og 2017 var arrangementet en større suksess enn noen gang.

– Vi kan love en aften med særdeles god musikk og tvilsom humor  av to som har bedrevet godt samspill i 30 år. Dette er perfekte artister å innvie kultursalen med. Folk kan forvente låter med blant andre The Beatles og The Eagles, og ellers låter for alle aldre, men kanskje spesielt for de godt voksne, mener Ragnar Heide i Den kulturelle spaserstokken i Aurskog-Høland.

 

Ringreven som ledet Bjørkelangen Musikkfestival i en årrekke, ser ikke bort fra at det kan bli publkumsrekord i den staselige kultursalen i Bjørkelangen skole - i kulturell spaserstokk-sammenheng.

Les også: – Vi tror salget tar seg opp igjen bare byggingen starter

– Vi har vært rundt på mange arenaer gjennom årene: Flerbrukssalen i Amfi Bjørkelangen Torg, biblioteket, danseteltet og Øsken Gård. Med bedre plass, og nyhetens interesse rundt kultursalen, ser jeg ikke bort fra at vi kan trekke et rekordpublikum denne onsdagen. Jeg gleder meg, avslutter Ragnar Heide.

 

Kommentarer til denne saken