Bli abonnent: Indre+ i 8 uker for kun 49 kroner!

Nero har tilhold i Sandbekkhallen i Rælingen, og har blant medlemmene flere av Norges beste sportsdansere.

Hovedinstruktør er russiske Alexandra Kakorina, som vi kjenner fra TV2’s «Skal vi danse»-programmer.

Hun skulle også vært med til Bjørkelangen, men det er premiere på dette TV-programmet lørdag, hvor hun og Mai Mentzoni, for øvrig fra Fetsund, Glenn Jørgen Sandaker og Marianne Sandaker, alle med tilknytning til Nero, skal delta.

Det er fire par som skal danse på Bjørkelangen, både standard- og latindanser.

Av lokale dansere kan nevnes Edvard Braathen Nes(8) fra Bjørkelangen, som danser sammen med Stine Finholt (7) fra Fjellhamar. De danser i barn rekrutt-klassen.

Videre kommer Celine Herredsvela (13) fra Lørenfallet, som danser sammen med Rasmus Guttorm(15), fra Oslo i Junior eliteklassen.

Tvillingene Sander og Ninni Guttorm (17), også fra Oslo danser i Ungdom elite.

Siste par ut er Jens Kristian Auring (15) fra Lillestrøm, som danser sammen med Anna Fladby (16) fra Gjerdrum i Ungdom elite.

Det er all grunn til å sette av tid til å se på denne oppvisningen lørdag ettermiddag, her er det både fart og eleganse.

- Edvard og Stine er de desidert yngste, men har lært mye på de 1 ½ år de har danset, og gjør stadig framskritt, sier deres personlige instruktører Kristoffer Melås og Mette Brandstadmoen, for øvrig et par som hevder seg høyt internasjonalt.